Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalaistähdelle uusi mahdollisuus NHL-uralla! – Tässä uusi seura

Joel Kiviranta on ollut loistava haku Dallas Starsille.
AOP

Urallaan jääkiekon maailmanmestaruuden voittanut suomalaishyökkääjä Joel Kiviranta on löytänyt uuden osoitteen maailman parhaasta jääkiekkoliigasta NHL:stä. Kiviranta lähtee hakemaan paikkaa kesän 2022 Stanley Cup -mestarin riveistä NHL:n harjoitusleirin kautta. 

NHL:ssä upeaa työtä alakentissä tehnyt suomalaishyökkääjä Joel Kiviranta on tehnyt koeaikasopimuksen Colorado Avalanchen kanssa. Kiviranta on edustanut tähänastisen NHL-uransa Dallas Starsia, mutta ei saanut enää jatkosopimusta Starsiin viime kauden jälkeen.

Kiviranta on pelannut NHL:ssä yhteensä 163 ottelua ja iskenyt näihin 16 maalia sekä yhteensä 28 tehopistettä. NHL:n pudotuspeliotteluita vyöllä on jo 36 ja näissä on syntynyt 12 tehopistettä. Kuudesta pudotuspelimaalista kolme syntyi NHL:n kuplapudotuspeleissä nimenomaan Avalanchea vastaan loppukesästä 2020. Kiviranta upotti Avalanchen NHL:n pudotuspelien toisen kierroksen seitsemännessä ottelussa.

Kiviranta on tällä hetkellä 27-vuotias laitahyökkääjä, joka sai sopimuksen NHL:n voitettuaan Leijonien kanssa maailmanmestaruuden kevään 2019 MM-kisoissa. Kiviranta on kotoisin Vantaalta ja on pelannut urallaan Liigaa yhteensä 261 ottelun verran ja tehnyt näihin 114 tehopistettä. Pääosan Liiga-urastaan hyökkääjä on edustanut Vaasan Sportia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL