Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Nyt on kova kiinnitys! – Liigan mestarisuosikki hankki todellisen tähtipelaajan

Reece Scarlett ja Leo Komarov Channel One Cupissa.
AOP

Jääkiekon Liigassa viime kaudella välieriin edennyt Helsingin IFK on tehnyt todella kovan hankinnan ensi kautta varten. HIFK on kiinnittänyt lisää fyysisyyttä hyökkäykseen tekemällä pitkään NHL:ssä meritoituneen laitahyökkääjän kanssa sopimuksen.

Ville Peltosen valmentama Helsingin IFK on kiinnittänyt todellisen huippuhyökkääjän riveihinsä. Urheilujohtaja Tobias Salmelainen on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen olympia- ja MM-kultaa urallaan voittaneen Leo Komarovin kanssa. Komarov on edustanut Suomea kaksi kertaa olympialaisissa ja seitsemän kertaa MM-kisoissa.

– Fiilis on hyvä. On hienoa olla mukana tässä organisaatiossa ja tavoitella sitä kirkkainta. Voin asua kotona ja perhekin kiittää. Tästä se työ alkaa, sanoo Komarov HIFK:n tiedotteessa.

36-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella SHL:n Luulajassa. Komarov on pelannut urallaan 491 NHL:n runkosarjaottelua Toronto Maple Leafsin ja New York Islandersin paidassa tehopistein 63+107=170. Liigassa hän on pelannut 202 runkosarjaottelua Ässien ja Pelicansin paidassa. Edellisen kerran Komarov pelasi kotimaan pääsarjaa kaudella 2008-09. KHL:ssä hän pelasi kuuden kauden aikana 228 ottelua tehopistein 48+68=116.

– Komarov on työteliäs ja kokenut pelaaja, joka vahvistaa joukkuettamme entisestään. Olemme todella tyytyväisiä, että saimme hänet meille. Tämän sopimuksen myötä joukkue on valmis kauteen, sanoo HIFK:n urheilujohtaja Salmelainen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga