Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Huippupelaaja vahvistamaan Liigan mestarisuosikkia!

HIFK:n Julius Nättinen juhlii maalia.
AOP

Liigassa viime kaudella välieriin yltänyt Helsingin IFK on tehnyt harjoituskauden kynnyksellä kovan hankinnan. Helsingin IFK on vahvistanut puolustustaan yhdysvaltalaisella Luke Martinilla, jolla on NHL-varaus. Viime kausina puolustaja on pelannut pääosin ECHL:ssä.

Ville Peltosen valmentama HIFK on solminut 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen yhdysvaltalaispuolustaja Luke Martinin kanssa.

24-vuotias Martin saapuu HIFK:n riveihin ECHL-seura Utah Grizzliesistä. 188 senttiä pitkä ja 99 kiloa painava Martin laukoo oikealta puolelta. Puolustaja on Carolina Hurricanesin toisen kierroksen varaus vuodelta 2017. Yliopistouransa jälkeen hän on pelannut AHL:ssä 40 ottelua tehopistein 1+9=10 ja ECHL:ssä 101 ottelua tehopistein 20+54=74.

– Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta. Tämä on hieno seura ja sillä on upea historia, jonka aistii heti. Tunsin oloni heti tervetulleeksi. Olen äärimmäisen kilpailuhenkinen puolustaja, joka on valmis tekemään kaikkensa joukkueen eteen, sanoo Martin.

Martin liittyi joukkueen mukaan tänään ja pelaa seurassa numerolla 2.

– Martin on pelannut koko uransa kovan kilpailun alla. Hän on ollut mukana USA:n maajoukkueen kehitysohjelmassa ja Michiganin huippuyliopistossa. Hänellä on nyt muutama kausi ammattilaisuraa takana ja hän tulee motivoituneena Suomeen ottamaan seuraavan askeleen uralleen. Saamme Martinista erittäin monipuolisen puolustajan, sanoo HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen organisaation tiedotteessa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga