Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalaislupaus NHL:n mestarisuosikin kärkivaraus!

Porin Ässien Lenni Hämeenaho varattiin New Jersey Devilsiin.
AOP

NHL:n varaustilaisuus järjestettiin tänä vuonna 2023 Nashvillessa. NHL:n varaustilaisuudessa varattiin jälleen seitsemän kierroksen verran pelaajia NHL:n eli yhteensä 224 nuorta jääkiekkoilijaa sai maailman parhaan jääkiekkosarjan organisaation huomion. Viime kaudella NHL:n pudotuspeleihin palannut New Jersey Devils varasi hyvinkin ohkaisesti Nashvillen reissulla.

Viime kaudella NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelien toiselle kierrokselle selviytynyt New Jersey Devils varasi vain viisi pelaajaa. GM Tom Fitzgerald on käyttänyt varausvuoroja vahvistaakseen joukkuetta, joten varausvuoroja ei tulevaisuuteen ollut enää käytössä.

Fitzgerald sai kuitenkin varattua toisella kierroksella yhden pelaajan ja loput neljä neljännen kierroksen puolivälistä eteenpäin. Mukaan tarttui kolme hyökkääjää ja kaksi puolustajaa.

Toisella kierroksella vuorolla 58 Devils varasi Porin Ässiä edustavan suomalaishyökkääjä Lenni Hämeenahon. Kajaanista kotoisin oleva Hämeenaho on 184 senttiä pitkä oikealta laukova laitahyökkääjä, joka täyttää marraskuussa 19 vuotta. Viime kaudella Hämeenaho pelasi Liigassa ensimmäisen täyden kauden ja iski yhdeksän maalia 51 otteluun. Pudotuspeleissä kahdeksaan otteluun syntyi kolme maalia. Alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Hämeenaho iski viiteen otteluun tehot 1+1.

Myöhemmillä vuoroilla varsinaisia tähtipelaajia Devils ei varannut. Neljännen kierroksen varaus osui kanadalaishyökkääjä Cam Squiresiin ja viidennen kierroksen varaus isokokoiseen yhdysvaltalaispuolustaja Chase Cheslockiin. Kuudennella kierroksella Fitzgerald huusi kanadalaishyökkääjä Cole Brownin ja valkovenäläispuolustaja Daniil Karpovichin nimet.

Ensi kesän varaustilaisuuteen Devilsillä on käytössään vielä ykkös- ja kolmoskierroksen varausvuorot omasta takaa. Lisäksi kaksi viidennen kierroksen varausvuoroa ja yksi sekä kuudennelle, että seitsemännelle kierrokselle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL