Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-tähdellä karsea vamma! – Alkukausi menee ohi

Buffalo Sabresin Kyle Clague ja Victor Olofsson juhlivat maalia.
AOP

NHL:ssä viime kaudella lähelle pudotuspelejä yltänyt Buffalo Sabres sai karmaisevia uutisia. Joukkueen lupaaviin hyökkääjiin kuuluva pelaaja on loukkaantunut ikävästi kesäharjoittelussa ja joutuu olemaan pitkään sivussa. Sabres on ensi kaudella yksi niistä joukkueista, jotka taistelee paikasta itäisen konferenssin pudotuspeleihin.

Don Granaton valmentama ja GM Kevin Adamsin johtama Buffalo Sabres sai todella ikäviä uutisia. Joukkueen entinen ykköskierroksen varaus Jack Quinn on loukkaantunut pahasti NHL:n kesätauolla.

Quinn on poikkaissut akillesjänteensä kesäharjoittelussa ja joutuu olemaan jopa puoli vuotta sivussa peleistä. Tämä tarkoittaa sitä, että hyökkääjää ei nähdä syksyllä kaukalossa, kun uusi NHL:n runkosarja käynnistyy.

Syyskuussa 22 vuotta täyttänyt kanadalaishyökkääjä on Sabresin ykköskierroksen kahdeksas varaus kesän 2020 NHL:n varaustilaisuudesta. Ottawasta kotoisin oleva hyökkääjä laukoo oikealta. 183 senttiä pitkä laitahyökkääjä on urallaan pelannut 77 ottelua NHL:ssä ja iskenyt näihin 15 maalia sekä yhteensä 39 tehopistettä. Viime kaudella hyökkääjä teki 14 maalia 75 otteluuun.

Quinn edusti Kanadaa MM-kisoissa Tampereella ja Riiassa tänä keväänä. MM-kultaa juhlineessa Kanadan maajoukkueessa hyökkääjä teki yhteensä kaksi maalia ja seitsemän tehopistettä kymmeneen otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL