Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kokeneelta GM:ltä kova paljastus! – NHL:n tähtipelaajat vapautuivat markkinoille

New Jersey Devilsin Miles Wood Philadelphia Flyersin maalilla.
AOP

NHL:ssä viime kaudella pudotuspeleihin palannut New Jersey Devils on ollut yksi NHL-kesän aktiivisimmista joukkueista. Devils on tehnyt pelaajakauppoja ja jatkosopimuksia, mutta nyt joukkueelta tuli kova ilmoitus. Joukkueessa viime kaudet palvelleet pelaajat eivät tule saamaan jatkosopimusta Devilsistä vaan pääsevät hakemaan uusia sopimuksia NHL:n vapailta markkinoilta.

NHL:ssä itäisen konferenssin toiselle pudotuspelikierrokselle viime kaudella edennyt New Jersey Devils on mielenkiintoisessa tilanteessa. Joukkue on vahvistunut tänä kesänä jo merkittävästi etenkin, kun organisaation GM Tom Fitzgerald on tehnyt merkittäviä jatkosopimuksia tärkeiden pelaajien kanssa.

Nashvillessa käynnistyy NHL:n vuotuinen varaustilaisuus torstain vastaisena yönä Suomen aikaa. Fitzgerald kertoi NHL:n varaustilaisuudessa, että kolme joukkueen merkittävää pelaajaa saavat hakea uutta sopimusta lauantaina alkavilta vapailta markkinoilta. Näihin pelaajiin kuuluu hyökkääjät Tomas Tatar ja Miles Wood sekä puolustaja Ryan Graves.

Kokenut slovakialaishyökkääjä Tatar pelasi huiman kauden Devilsin riveissä. Tatar iski kaudella yhteensä 20 maalia ja 48 tehopistettä runkosarjaan. Parhaalla kaudellaan NHL:ssä entinen Detroit Red Wingsin varaus on paukuttanut 25 maalia ja yhteensä 61 tehopistettä.

27-vuotias Wood on Devilsin neljännen kierroksen varaus kesän 2013 NHL:n varaustilaisuudesta. Romuluinen laitahyökkääjä pelasi Devilsissä 402 ottelua ja iski näissä 148 tehopistettä. Hyökkääjä on rikkonut viidellä edellisellä kaudella 20 pisteen rajapyykin.

28 vuotta toukokuussa täyttänyt kanadalaispuolustaja Graves saapui pelaajakaupassa Colorado Avalanchesta Devilsiin. Kiekollinen vasemmalta laukova puolustaja on urallaan pelannut NHL:ssä yhteensä 302 ottelua ja takonut sata tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL