Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Carolinan kapteeni pitkään jatkosopimukseen: ”Tämä on paikka, jossa haluan lopettaa urani”

Jordan Staal
AOP

Carolina Hurricanes ja Jordan Staal ovat päässeet yhteisymmärrykseen pelaajan tulevaisuudesta. Canesin kippari allekirjoitti Hurricanesin kanssa neljän vuoden ja 11,6 miljoonan dollarin arvoisen jatkopahvin.

Carolina Hurricanes tiedotti sunnuntaina kiinnittäneensä Jordan Staalin neljän vuoden jatkosopimuksella. Canesin seurahistorian neljänneksi eniten otteluita pelannut Staal tulee nettoamaan uuden diilinsä myötä noin 2,9 miljoonaa dollaria kaudessa.

Joukkueen kapteenin edellinen sopimus oli päättymässä ja hänestä oli tulossa vapaa-agentti heinäkuussa. Allekirjoitettuaan uuden kontrahdin Staal jatkaa kuitenkin Raleigh’ssa myös tulevina vuosina.

Konkarihyökkääjä oli hyvillä mielin sopimuksen synnyttyä.

– Tämä oli luonnollisesti paikka, jossa halusin jatkaa uraani, Staal paljasti.

– Mielestäni tällä joukkueella riittää vielä paljon saavutettavaa. Olen todella iloinen, että voin jatkaa tämän ryhmän mukana ja olla osa tätä organisaatiota myös tulevaisuudessa.

– Tämä on paikka, jossa haluan lopettaa urani ja uskon, että saan täältä paljon hyviä muistoja eläkepäiviä varten.

Staal liittyi Hurricanesin vahvuuteen jo kaudella 2012-2013 ja on näin ollen joukkueen mukana pisimpään ollut pelaaja. Mies on toiminut joukkueen kapteenina neljän edellisen kauden ajan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL