Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättimäinen tilipäivä! – NHL:n heittopussin runkohyökkääjälle uran isoin sopimus

Chicago Blackhawksin Andreas Athanasiou sai jatkosopimuksen.
AOP

NHL:ssä viime kauden heikoin joukkue eli Chicago Blackhawks on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Blackhawks on kiinnittänyt seuraa edellisen kauden palvelleen kanadalaishyökkääjän jatkosopimukseen. Sopimus on hyökkääjän uran suurin tähän mennessä.

Chicago Blackhawsin GM Kyle Davidson on tehnyt merkittävän siirron tuleville kausille. Davidson antoi kanadalaishyökkääjä Andreas Athanasioulle kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen, jonka kokonaisarvo on 8,5 miljoonaa dollaria. Athanasiou tienaa kaudesta siis keskimäärin 4,25 miljoonaa dollaria. Sopimuksen jälkimmäisellä kaudella hyökkääjä saa allekirjoitusbonusta kaksi miljoonaa dollaria.

29 vuotta elokuussa täyttävä kanadalaissentteri on Detroit Red Wingsin neljännen kierroksen varaus vuoden 2012 NHL:n varaustilaisuudesta. Red Wings poimi Woodbridgen kaupungista, Ontarion provinssista kotoisin olevan kanadalaisen vuorolla 110. Hyökkääjä on urallaan pelannut NHL:ssä yhteensä 459 ottelua ja iskenyt näihin 236 maalia. Tehotilasto on pakkasella yhteensä 104 maalin verran.

Athanasiou on parhaalla kaudellaan iskenyt NHL:ssä yhteensä 54 tehopistettä ja 30 maalia. Nämä tapahtuivat samalla kaudella 2018-19 Red Wingsin riveissä. Red Wingsiä hyökkääjä edusti yhteensä viiden kauden ajan ennen siirtymistään Edmonton Oilersiin kesken kauden 2019-20. Oilersissa meni vain yksi kevät ennen siirtymistä Los Angeles Kingsiin, jossa kahden kauden aikana syntyi 40 tehopistettä 75 otteluun.

Mennyt kausi oli hyökkääjälle ensimmäinen Blackhawksissa. 81 otteluun syntyi mukavat tehot 20+20, mutta tehotilasto oli karusti -29 pakkasella. Red Wingsin aikoina Athanasiou pääsi tehotilastossa lukemaan -45 yhden kauden aikana.

Tähän mennessä hyökkääjä on tienannut urallaan 15,3 miljoonaa dollaria pelaamalla, joten kaksi vuotta Chicagossa tuovat roiman korotuksen uran kokonaistienisteihin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL