Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jarmo Kekäläisellä riittää edelleen hommia! – Sopimustilanne keskinkertainen

Columbus Blue Jacketsin Yegor Chinakhov teki jatkosopimuksen CBJ:n kanssa.
AOP

NHL:ssä viime kaudella todella pahoista loukkaantumisista kärsinyt Columbus Blue Jackets elää mielenkiintoista aikaa. Blue Jackets vahvisti heikointa osa-aluettaan eli puolustusta laadukkaalla pelaajalla, mutta vielä joukkue kaipaa lisää vahvistuksia ensi kaudeksi. Blue Jackets on eri huhujen mukaan siirtymässä todella kovan päävalmentajan alaisuuteen ensi kaudeksi.

Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen aloitti ensi kauden joukkueen vahvistamisen mielenkiintoisella pelaajakaupalla. Kekäläinen maksoi käytännössä ykkös- ja kakkoskierroksen varausvuorot Philadelphia Flyersin venäläispuolustaja Ivan Provorovista.

Provorovin kaksi edellistä kautta menivät Flyersissa heikosti ja tähtipuolustajan arvo oli hieman päässyt laskemaan. Provorov tulee olemaan Blue Jacketsin kakkosparin puolustaja, sillä vasemmalta laukovista puolustajista Zach Werenski on edellä.

Blue Jacketsin kokoonpanossa puolustajien osalta ongelmat ovat oikealta laukovissa puolustajissa. Tällä hetkellä joukkueen paras oikealta laukova puolustaja on ruotsalainen Adam Boqvist, joka siirtyi Chicago Blackhawksista Blue Jacketsiin pelaajakaupassa, jossa Seth Jones vaihtoi maisemaa. Boqvist on kiekollisesti lahjakas puolustaja, mutta tällä hetkellä ruotsalaisen paikka lienee kakkosparissa Provorovin rinnalla.

Venäläisen hankinnan myötä Blue Jackets tarvitsee vielä yhden laadukkaan oikealta laukovan puolustajan. Tämä tulee hankkia joko pelaajakaupalla tai vapailta markkinoilta. Vapailla markkinoilla kuumimmat nimet ovat John Klingberg, Damon Severson ja Matthew Dumba. Näistä jokainen puolustaja on paremminkin kakkosparin pelaajia. Joukkueen lupaavista pelaajista löytyy kuitenkin David Jiricek, jonka odotetaan nousevan isoon rooliin Blue Jacketsissa tulevaisuudessa.

Tällä hetkellä Blue Jackets on käyttänyt reilut 71 miljoonaa dollaria ensi kauden joukkueeseen. Noin kymmenellä miljoonalla dollarilla joukkueen tulisi hankkia puolustaja ja laadukas 2-3 -kentän keskushyökkääjä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL