Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n tähtimaalivahti jatkaa hurjassa lennossa! – Tämä tilasto yllättää

Florida Panthersin maalivahti Sergei Bobrovsky on hurjassa iskussa.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä pelataan konferenssifinaaleita eli selvitetään joukkueita Stanley Cup -finaaleihin. NHL:n itäisen konferenssin voitto saattaa ratketa jo neljännessä kamppailussa, kun Florida Panthers isännöi Carolina Hurricanesia. Panthers on voittanut kolme ensimmäistä ottelua putkeen ja omaa nyt neljä ottelupalloa edetäkseen ensimmäistä kertaa Stanley Cup -finaaleihin sitten 1990-luvun.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers jatkaa vastustajien nöyryyttämistä. Panthers kaatoi NHL:n itäisen konferenssin kolmannessa finaaliottelussa Rod Brind’Amourin valmentaman Carolina Hurricanesin tylysti 1-0 -lukemin ja siirtyi ottelusarjassa jo 3-0 -johtoon.

Ottelussa Panthersin voittomaalin naulasi toisessa erässä ylivoimalla Sam Reinhart. Reinhartille maali oli jo pudotuspelien seitsemäs. Ylivoimamaaliin erinomaisen esityön teki tähtihyökkääjä Matthew Tkachuk, joka syötti kiekon laidasta keskelle, josta kanadalaishyökkääjällä oli helppo työ laukoa peliväline ohi Frederik Andersenin. Andersenille kertyi ottelussa yhteensä 16 torjuntaa.

Panthersin maalilla Sergei Bobrovsky oli jälleen erinomainen. Venäläistähti torjui maalillaan 32 kertaa ja sai apua ottelussa myös tolpilta. Nollapeli oli kokeneelle kaksinkertaiselle Vezina-voittajalle vasta ensimmäinen NHL:n pudotuspeleissä.

Bobrovskysta tuli vanhin maalivahti sitten Tim Thomasin, joka torjuu uransa ensimmäisen pudotuspelinollapelin NHL:ssä. Bobrovsky täyttää tänä vuonna 35 vuotta, kun Thomas oli lähes 36 vuotias ensimmäisen nollapelin torjuttuaan Boston Bruinsin maalilla.

– Jätkät tekivät loistavaa työtä läpi illan. Kaikista pienistä asioista lähtien, eli blokkeja ja oikein ajoitettuja riistoja mailoilla. Tämä oli loistava tulos meidän joukkueelle vahvan pelin jälkeen. Olen iloinen voitosta, mutta seuraava ottelu tulee olemaan todella iso. Täytyy taistella kovaa ja olen innoissani jo nyt siitä mitä on tulossa, kertasi venäläinen.

Mikäli Panthers voittaa seuraavan ottelun kotonaan niin joukkue matkaa Stanley Cup -finaaleihin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL