Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Carolina voiton päähän konferenssifinaalista – New Jersey täysin vailla mahdollisuuksia

Carolina juhlii vierasvoittoa New Jerseyssa.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä on itäisen konferenssin puolella kaksi joukkuetta jo voiton päässä konferenssifinaalipaikasta. Nämä ovat Florida Panthers ja Carolina Hurricanes. Hurricanes siirtyi omassa toisen kierroksen ottelusarjassaan jo 3-1 -johtoon New Jersey Devilsiä vastaan. Suomalaisten tähdittämä Hurricanes käänsi tappioaseman edukseen ja marssi suvereeniin vierasvoittoon tyylikkään esityksen päätteeksi.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes otti todella maukkaan voiton. Hurricanes kaatoi kokeneen päävalmentaja Lindy Ruffin luotsaaman New Jersey Devilsin selvin 6-1 -lukemin ottelusarjan neljännessä kamppailussa. Hurricanesilla on mahdollisuus edetä konferenssifinaaleihin seuraavassa ottelussa, joka on Raleighissa.

Hurricanesin sankariksi ottelussa nousi tshekkihyökkääjä Martin Necas, joka teki joukkueensa kaksi ensimmäistä maalia ja vietti uransa toista kahden maalin iltaa. Necas on näissä pudotuspeleissä tehnyt yhteensä neljä maalia. Hurricanes ratkaisi ottelun nimiinsä toisen erän aikana, kun joukkue iski viisi maalia ja karkasi 1-1 -tasatilanteesta 6-1 -johtoon ennen päätöserää.

Muista maaleista ottelussa vastasivat Jordan Martinook, Brent Burns, Jesper Fast ja Brett Pesce. Martinook syötti maalinsa lisäksi kaksi maalia. Pesce ja Burns iskivät otteluun 1+1 tehot ja kapteeni Jordan Staal syötti kaksi toisen erän ensimmäistä maalia.

Vieraiden maalilla Frederik Andersen pelasi jälleen erinomaisesti. Tanskalainen torjui yhteensä 21 laukausta. Devilsiltä maalinteossa onnistui avauserän ensiminuuteilla Jack Hughes. Devils maalilla aloitti Vitek Vanecek, joka päästi viisi maalia ja torjui 12 kertaa. Akira Schmid päästi yhden maalin ja torjui 11 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL