Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Erik Haula takoi hurjaa jälkeä! – NHL:n mestarisuosikki kuilunreunalle

Erik Haula löi kiekon kahdesti NY Rangersin verkkoon.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä on nähty todella dramaattinen käännös. New Jersey Devils on voittanut kolme ottelua putkeen New York Rangersia vastaan ja joukkueella on loistava mahdollisuus lyödä sarja katki ottelusarjan kuudennessa ottelussa. Ottelusarjan viidennessä pelissä Devilsin suomalaistähti nousi maalivahtinsa kanssa voiton takuumieheksi.

Lindy Ruffin valmentama New Jersey Devils on iskenyt melkoisen puolustusmuurin New York Rangersin eteen. Devils voitti ottelusarjan viidennen kamppailun tylyin 4-0 -lukemin ja eteni ottelusarjassa johtoon 3-2 -voitoin. Devils on nyt voittanut kolme ottelua perätysten päästämällä vain kaksi maalia. Näihin otteluihin joukkue on iskenyt omasta takaa yhdeksän osumaa ja saanut Rangersin näyttämään todella heikolta.

Devilsin ykköstähdeksi viidennessä ottelussa nousi Erik Haula, joka iski kaksi maalia ja teki esityön Dawson Mercerin naulaamaan alivoimamaaliin. Haulan ja Mercerin lisäksi Devilsiltä maalinteossa onnistui ykköskentän kokenut laitahyökkääjä Ondrej Palat, joka vei heti ottelun avausminuutilla kotijoukkueen 1-0 -johtoon.

Ottelusarjan kolmanteen otteluun Devilsin maalille vaihdettu Akira Schmid torjui pudotuspeliuransa ensimmäisen nollapelin ottamalla yhteensä 23 kertaa. Ottelusarjassa maalivahti on torjunut 80 kertaa.

Joukkueet kohtaavat kuudennessa ottelussa Madison Square Gardenissa sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. Neljällä voitolla toiselle kierrokselle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL