Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tappara oli jälleen terästä!

Tappara Pelicans 27.4.2023
AOP

Liigan viidennessä finaalissa nähtiin huikea kamppailu, kun Pelicans laittoi Tapparan koville. Tappara venyi kuitenkin uskomattomasti ja nappasi kultaa.

Tappara aloitti viidennen finaaliottelun hurjasti, kun se iski aikaan 7.29 kolme maalia Anton Levtchin, Kristian Tanuksen ja Casimir Jürgensin heiluttaessa maaliverkkoa. Pelicans reagoi tilanteeseen ja otti Patrik Bartošákin pois maaliltaan vaihtaen hänet Jasper Patrikaiseen.

Pelicans ei kuitenkaan lannistunut, vaan tuli vielä saman erän aikana maalin päähän Topias Vilénin ja Ben Bloodin maaleilla.

Tappara sai toisessa erässä taas vahvemman otteen, mutta tehot olivat hukassa. Se hukkasi myös kolme ylivoimaa. Pelicans sen sijaan käytti ainoan ylivoimamahdollisuutensa, kun Iikka Kangasniemi iski pelin tasoihin.

Pelicans jatkoi virettään kolmannen erän alussa Aatu Jämsenin johtomaalilla. Tästä alkoi armoton puolustustaistelu, jossa Tappara myllytti ja Pelicans taisteli kynsin ja hampain.

Aivan loppuun saakka vaikutti siltä, että lahtelaisten puolustus olisi kestänyt loppuun saakka. Veli-Matti Savinainen otti kuitenkin taas sankari viitan harteilleen ja ohjasi Tapparan tasoituksen vain sekunti ennen loppua.

Ensimmäistä jatkoerää kiekkoiltiin jännittävissä merkeissä. Pelicans selvisi yhdestä alivoimasta, mutta ei kyennyt enää estämään Marcus Davidssonin tekemää mestaruusmaalia ajassa 68.57.

Mestaruus oli Tapparalle toinen peräkkäinen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga