Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Oikea valinta! – NHL:n mestarisuosikki luottaa tuttuun nimeen

Edmonton Oilersin maalivahti Stuart Skinner teki jatkosopimuksen.
AOP

NHL:ssä pelataan keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa yhteensä kolme NHL:n pudotuspeliottelua. Normaalista poiketen ottelujen määrä ensimmäisen kierroksen lopulle on vähentynyt, jotta kaikille sarjoille on luvassa enemmän ruutuaikaa. Keskiviikon vastaisena yönä kolmantena ja samalla viimeisenä otteluna käynnistyy Edmonton Oilersin sekä Los Angeles Kingsin välinen sarja. Ottelusarja palaa Edmontoniin tasavoitoista 2-2.

Edmonton Oilers ja Los Angeles Kings ovat pelanneet todella viihdyttävän ottelusarjan. Ottelusarjan neljästä kamppailusta kolme on venynyt jatkoerään ja näistä kaksi on kääntynyt Kingsin eduksi. Edellisessä ottelussa Oilers otti voiton nimiinsä, kun jatkoerässä Zach Hyman laukoi kiekon ensimmäisessä jatkoerässä helpohkosti ohi loistavaa sarjaa pelanneen Joonas Korpisalon.

Neljännessä kamppailussa Oilers esitti luonnetta, sillä joukkue oli jo avauserän jälkeen kolme maalia takana, mutta nousi tasoihin. Kolmannessa erässä Kings karkasi uudestaan johtoon, mutta Evander Kane toi joukkueensa 4-4’n vain reilut kolme minuuttia ennen päätöstä.

Neljännessä kamppailussa Oilersin maalilla aloittanut Stuart Skinner vaihdettiin kolmen päästetyn maalin jälkeen pois ja isolla rahalla organisaatioon kesällä saapunut Jack Campbell pelasi ottelun loppuun. Campbell teki erinomaisia torjuntoja ja antoi Jay Woodcrofin valmentamalle joukkueelle mahdollisuuden voittoon eikä Oilers jättänyt tätä käyttämättä hyväkseen.

Ennen viidettä ottelua nousi keskustelua ilmoille viidennen ottelun aloittavan maalivahdin suhteen, mutta aamujäiltä tuli vahvistus, että Skinner aloittaa myös ottelusarjan viidennen kamppailun, kuten on aloittanut neljä ensimmäistäkin. Ottelu käynnistyy todennäköisesti kello 4.50 varhain keskiviikkoaamuna.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL