Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Winnipegille kävi kylmät! – Vegas lähelle jatkopaikkaa

Jack Eichel Vegasin paidassa.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä ensimmäinen kanadalaisjoukkue on lähellä kesälomia, kun Winnipeg Jets taipui jo kolmannen kerran putkeen Vegas Golden Knightsille. Golden Knights kävi hakemassa toisen ryöstön putkeen Kanadan puolelta ja johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 3-1. Ottelusarja on viidennessä ottelussa katkolla koko NHL:n läntisen konferenssin runkosarjan osalta voittaneelle Golden Knightsille.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights oli jälleen tyly vieras Winnipegissä. Golden Knights kaatoi Rick Bownessin valmentaman Winnipeg Jetsin tällä kertaa 4-2 -lukemin ja siirtyi ensimmäisen kierroksen ottelusarjassa jo 3-1 -johtoon. Edellinen ottelu Winnipegissä meni toisessa jatkoerässä syntyneellä Michael Amadion osumalla Golden Knightsille 5-4 -lukemin.

Jets sai otteluun loistavan alun, kun joukkue siirtyi Blake Wheelerin ylivoimamaalilla johtoon. Tämän jälkeen vieraat osuivat kolme kertaa putkeen. Kolmannessa erässä Jets onnistui toistamiseen, kun Pierre-Luc Dubois iski omituisen ylivoimaosuman, mutta tällä kertaa kanadalaisjoukkue ei tasoihin enää noussut.

Golden Knightsin maalit ottelussa menivät Ivan Barbashevin, William Karlssonin ja kahdesti osuneen Brett Howdenin nimiin. Vieraiden maalilla Laurent Brossoit torjui voiton eteen 24 kertaa. Connor Hellebuyck otti kotijoukkueen maalilla 26 koppia.

Ennen ottelua Jets jäi jo ilman ykköspuolustaja Josh Morrisseyta. Ottelun avauserässä kotijoukkue menetti kakkoskentän keskushyökkääjänsä eli Mark Scheifelen.

Ottelusarjan viides ja mahdollisesti ratkaiseva ottelu pelataan torstain vastaisena yönä Suomen aikaa Las Vegasissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL