Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

SHL

Ruotsissa melkoiset tyhjennysmyynnit! – Lukuisat suomalaispelaajat sai lähteä

Hannes Björninen Suomen paidassa.
AOP

SHL:ssä karmaisevaan kohtaloon ajautunut Brynäs IF on purkanut ison osan sopimuksia. SHL:stä Hockey Allsvenskaniin eli Ruotsin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle tippunut Brynäs purki yhteensä neljän suomalaispelaajan sopimuksen. Jokainen suomalaispelaaja sopisi helposti Liiga-kaukaloihin ensi kaudeksi, mutta todennäköinen suunta on Sveitsi tai Saksa, jos SHL:stä ei uutta työnantajaa löydy.

SHL:stä tällä kaudella tippunut Brynäs IF on tehnyt radikaalin tempun. Torstaina joukkue pisti yhteensä yhdeksän pelaajaa pihalle organisaatiosta.

Suomalaisista työpaikkansa menettivät maalivahti Jussi Olkinuora, puolustaja Niklas Friman ja keskushyökkääjät Hannes Björninen sekä Oula Palve. Muista pelaajista ruotsalaispuolustajat Samuel Johannesson ja Tom Hedberg saivat lähtöpassit sekä hyökkääjät Dmytro Timashov ja Oscar Eklind. Helsingin Jokereita KHL:ssä ja sittemmin Oulun Kärppiä Liigassa edustanut tshekkipuolustaja David Sklenicka sai myös lähteä.

Suomalaispelaajille ja Sklenickalle löytyy varmasti ottajia ympäri Eurooppaa. Palve ja Björninen ovat kovan luokan keskushyökkääjiä, jotka pärjäävät varmasti jatkossakin SHL:ssä tai Sveitsin pääsarjassa. NL-liigassa ongelmana on tiukka ulkomaalaiskiintiö. Friman on pelannut viime kausina niin Liigassa kuin KHL:ssä ennen SHL:n siirtymistä. Olkinuoralle löytyy paikka Sveitsistä, sillä NL:ssä yleensä hankitaan laadukas ulkomaalainen ulkomailta, mikäli sveitsiläistä ei ole tarjolla.

Brynäsille on tällä hetkellä sopimus ensi kaudeksi vain viiden pelaajan kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta SHL