Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Ilonen NHL-valmentaja – ”Nämä ovat uskomattomia…”

Pittsburgh Penguins nousi Sidney Crosbyn johdolla upeaan voittoon.
AOP

NHL:n itäisessä konferenssissa viimeisestä pudotuspelipaikasta tiukasti kiinni pitävä Pittsburgh Penguins otti todella arvokkaan voiton. Penguins kaatoi keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa Columbus Blue Jacketsin hikisen iltapuhteen jälkeen. Penguins kaivoi itselleen ottelussa todella syvän kuopan, mutta onnistui kipuamaan montusta ylös.

Mike Sullivanin valmentama Pittsburgh Penguins osoitti luonnetta keskiviikon vastaisen yön NHL-kierroksella. Penguins käänsi 4-0 -tappioaseman Columbus Blue Jacketsia vastaan voitoksi 5-4 -lukemin jatkoajalle venyneessä ottelussa.

Kotijoukkueen suurimmaksi sankariksi nousi voittomaalin naulannut Sidney Crosby. Crosby iski ottelussa tehot 1+2. Muista maaleista vastasivat Danton Heinen, Jake Guentzel ja kahdesti osunut Jason Zucker.

Evgeni Malkin syötti ottelussa kolme osumaa, mukaan lukien voittomaalin jatkoajalla.

– Nämä ovat uskomattomia pelaajia. Crosby ja Malkin ovat rakentaneet mielettömän perinnön tälle organisaatiolle. He ovat sellaisia kavereita, jotka pystyvät meidät pelastamaan näistä tilanteista, hämmästeli Sullivan.

Ottelussa kahdesti osunut Zucker oli iloinen voitosta, mutta myönsi ettei 4-0 -tappioasema ole se juttu, mitä joukkueen tulisi hakea.

– Otamme ilolla nämä kaksi pistettä vastaan, mutta tiedämme kyllä, että tämä ei ollut sellainen peli kuin haluaisimme.

Blue Jacketsin maaleista ottelussa vastasivat Patrik Laine, Liam Foudy, Emil Bemström ja Lane Pederson. Laineelle maali oli kauden 20.

Penguins taistelee yhdessä New York Islandersin kanssa viimeisistä pudotuspelipaikoista NHL:n itäisessä konferenssissa. Penguinsilla on tällä hetkellä eroa kaksi peliä enemmän pelanneeseen Florida Panthersiin kolme pistettä. Ottawa Senators ja Islandersille keskiviikkona taipunut Buffalo Sabres on viiden pisteen päässä. Joukkueilla on saman verran pelejä pelattuna.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL