Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL-tähti palaa vihdoinkin kokoonpanoon! – Odotettavissa ilotulitusta?

Toronto Maple Leafsin Auston Matthews osui kahdesti Winnipegin verkkoon.
AOP

NHL:ssä pelataan torstain vastaisena yönä Suomen aikaa yhteensä kuusi ottelua. Yksi mielenkiintoisimmista otteluista pelataan jääkiekon pääkaupungissa Kanadan Torontossa. Toronto Maple Leafs isännöi NHL:ssä viimeisestä sijaista runkosarjan osalta taistelevaa Chicago Blackhawksia. Blackhawks kohtasi keskiviikon vastaisena yönä Montreal Canadiensin jääden ilman maaleja.

NHL:n tähdistöviikonlopun jälkeen kaksi ottelua pelannut Toronto Maple Leafs jatkaa pelejään kotiyleisönsä edessä. Edellisessä ottelussa Columbus Blue Jacketsille Scotiabank Arenassa taipunut joukkue kohtaa Chicago Blackhawksin, jolla on kova kisa yhdessä Blue Jacketsin kanssa koko NHL:n viimeisestä sijasta.

Viimeiseksi runkosarjassa jäävä joukkue saa parhaat todennäköisyydet ykkösvarauksen voittamiseen tulevassa lottoarvonnassa huhtikuussa. NHL:n on tulevana kesänä varattavissa kanadalainen superlupaus Connor Bedard, joka paukuttaa Connor McDavidin tyyliin tehopisteitä Kanadan junioriliiga WHL:ssä.

Sheldon Keefen valmentama Maple Leafs on tällä hetkellä NHL:n itäisen konferenssin Atlantin divisioonan kolmantena. Joukkue on kerännyt 72 pistettä, mikä on 13 vähemmän kuin divisioonaa ja konferenssia johtavalla Boston Bruinsilla. Maple Leafsilla saman verran pisteitä kuin Tampa Bay Lightningilla, joka on pelannut ottelun torontolaisia vähemmän ollen divisioonan toisena.

Blackhawksia vastaan Keefen valmentama joukkue saa mieluisan paluumuuttujan kokoonpanoon, kun polvivammasta kärsinyt Auston Matthews on toipunut pelikuntoon. Urallaan 454 otteluun 510 tehopistettä ja 284 maalia paukuttanut yhdysvaltalainen on ollut sivussa tammikuun lopulta Maple Leafsin kokoonpanosta. Yhteensä Matthews on joutunut olemaan sivussa viidestä joukkueensa kamppailusta, joista Maple Leafs voitti kaksi.

Urallaan Matthews on pelannut toistaiseksi kymmenen ottelua Blackhawksia vastaan ja näissä on syntynyt kuusi maalia sekä yhteensä 17 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL