Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Turhautunut NHL:n huippuhyökkääjä – ”Jostain syystä menetimme johdon…”

New York Islandersin Brock Nelson onnistui Vancouver Canucksia vastaan maalinteossa.
AOP

NHL:ssä viime kaudella merkittävän pelaajakaupan viritelleet New York Islanders ja Vancouver Canucks kohtasivat toisensa. Pelaajakaupassa liikkuneet hyökkääjät onnistuivat kumpikin maalinteossa entisiä joukkueitaan vastaan ja ottelusta saatiin muutenkin todellinen maalijuhla. 

Viime viikolla Vancouver Canucks kauppasi tähtisentteri Bo Horvatin New York Islandersiin vaihdossa Anthony Beauvillieriin. Joukkueiden ensimmäinen otatus kaupan jälkeen päätyi myyjän nimiin, kun Canucks haki hienon nousun jälkeen kaksi pistettä Islandersilta matkaansa 6-5 -lukemin tulleella voitolla. Canucks otti ensimmäisen voittonsa New Yorkin vieraskiertueelta.

Islanders johti toisessa erässä ottelua jo 4-2 -lukemin, mutta neljä perättäistä Canucksin iskemää maalia oli kotijoukkueelle liikaa.

– En usko, että kukaan sanoi, että 4-2 -tilanteessa olisimme pelanneet parasta peliämme. 4-2 -johdossa, kotijoukkueena joukkuetta vastaan, joka oli pelannut edellisenä iltana, ei vain saisi menettää johtoa. Pelistä pitäisi ottaa vauhti pois ja hyydyttää kaveri, mutta jostain syystä menetimme johdon, kun teimme paljon virheitä, harmittelin joukkueen 2-2 -tasoitusmaalin tehnyt Brock Nelson.

Islandersin riveistä ykköskentän tähtisentteri Mathew Barzal iski 1+2 tehot ja Horvat iski myös maalin sekä antoi syöttöpisteen. Muista maaleista vastasivat Kyle Palmieri ja puolustaja Noah Dobson. Ilya Sorokin torjui 28 kertaa joukkueen maalilla. Sorokin pelasi kaksi nollapeliä ennen Canucksia vastaan hävittyä kamppailua.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL