Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Pettynyt NHL-valmentaja – ”haluaisin sanoa, että olimme vielä lomalla…”

NHL:ssä palattiin ryminällä takaisin kaukaloon runkosarjan merkeissä. Floridassa jatkettiin viikonlopun jälkeen maalirikkaita pelejä, kun Florida Panthers isännöi osavaltion sisäisessä paikallisväännössä Tampa Bay Lightningia. Ottelussa kotijoukkue oli hyvällä jalalla liikkeellä ja se oli iso tekijä kahden huippujoukkueen välillä.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers otti todella arvokkaat kaksi pistettä tiistain vastaisena yönä pelatulla NHL-kierroksella. Panthers kaatoi kotiyleisönsä edessä murskaavalla esityksellä kolmella edellisellä kaudella NHL:n Stanley Cup -finaaleissa esiintyneen Tampa Bay Lightningin 7-1 -lukemin.

Jon Cooperin valmentama Lightning ei saanut missään vaiheessa pelistä kiinni ja siitä kertoo myös laukaukset. Lightningin maalilla Andrei Vasilevskiy torjui 42 laukausta, vaikka päästi seitsemän maalia.

– Haluaisin sanoa, että olimme vielä lomalla. Panthersilta löytyi tähän otteluun enemmän halua voittaa kuin meiltä. Me annoimme heille liikaa tilaa omalla puolustusalueellamme ja tuloksen voi lukea taululta, kertasi Cooper.

Lightningin ainoa maali syntyi toisen erän alussa, kun Nikita Kucherov kavensi pelin 2-1’n. Venäläistähden laukaus päätyi siniviivasta ohi Sergei Bobrovskyn, joka palasi tolppien väliin lähes kolmen viikon tauolta. Venäläismaalivahti torjui ottelussa 32 kertaa.

– Me emme pelanneet hyvin tänään. En tiedä oliko siellä rytmissä tai jossain muussa syy. Onneksi me pelaamme heti huomenna uudestaan, niin pääsemme jättämään tämän taaksemme. Tästä pelistä ei jäänyt ihan liikaa hyvää sanottavaa, kertasi Lightning kapteeni Steven Stamkos.

Kotijoukkueen ykköstähti ottelussa oli kesällä kahdeksan vuoden ja 76 miljoonan dollarin sopimuksen joukkueen kanssa tehnyt Matthew Tkachuk. Tkachuk nosti koko kauden pistemääränsä jo 70 pisteeseen, kun yhdysvaltalaishyökkääjä takoi otteluun kaksi maalia ja yhteensä viisi tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL