Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Patrik Laine palasi, Columbus jäi maaleitta

Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine palasi kokoonpanoon Ottawa Senatorsia vastaan.
AOP

Jarmo Kekäläisen johtaman Columbus Blue Jacketsin keväästä on tulossa todella pitkä. NHL:n runkosarjaa on vielä jäljellä puolet eikä joukkueella ole mitään mahdollisuuksia pudotuspeleihin. Blue Jackets onnistui voittamaan edellisen ottelunsa, mutta uusi tappioputki sai alun Ottawa Senatorsin vieraista, kun joukkue jäi maaleitta Kanadan pääkaupungissa.

D.J. Smithin valmentama Ottawa Senators otti arvokkaan voiton keskiviikon vastaisen yön NHL-kierroksella. Senators kaatoi Brad Larsenin valmentaman Columbus Blue Jacketsin tylysti 4-0 -lukemin ja nappasi jo toisen voiton putkeen ja neljännen viiteen edelliseen peliin.

Suoraan pudotuspelipaikkaan Senatorsilla on runsaasti vielä matkaa, sillä eroa Atlantin divisioonan kolmantena olevaan Tampa Bay Lightningiin on kymmenen pistettä ja Lightning on pelannut kaksi peliä vähemmän. Mikäli Senators haluaa edetä pudotuspeleihin pääsemällä kahdeksan joukkoon, niin eroa pelin enemmän pelanneeseen New York Islandersiin on seitsemän pistettä.

Blue Jacketsia vastaan Senatorsilta maalinteossa onnistuivat Austin Watson, Drake Batherson, Tim Stutzle ja Derick Brassard. Stutzle teki ottelussa tehot 1+1 ja Claude Giroux syötti kaksi kolmesta maalista. Joukkueen maalilla Anton Forsberg torjui nollapeliin 22 kertaa. Nollapeli oli ruotsalaisen kauden ensimmäinen ja NHL-uran toinen.

– Oli hienoa torjua nollapeli. Se tekee hyvää itseluottamukselle, kertasi Forsberg pelin jälkeen.

Blue Jacketsin puolella paluun kokoonpanoon tehnyt Patrik Laine pelasi reilut 16 minuuttia ottelussa ja laukoi kahdesti kohti Forsbergin vartioimaa maalia. Laine pelasi samassa kentässä Johnny Gaudreaun ja Kent Johnsonin kanssa. Joonas Korpisalo torjui joukkueen maalilla yhteensä 30 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL