Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikin hurjalle vireelle jatkoa! – suomalaistähti käsittämättömässä vedossa

Carolina Hurricanesin maalivahti Antti Raanta.
AOP

NHL:n ehdottomiin mestarisuosikkeihin lukeutuva Carolina Hurricanes jatkoi vahvaa virettään. Ennen jouluja hurjaan voittoputkeen yltynyt Hurricanes palasi voitokkaasti joulutauolta, kun joukkue teki kotiyleisönsä edessä NHL:n suurimmasta heittopussista eli Chicago Blackhawksista selvää jälkeä.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes on noussut pikatahtiin NHL:n itäisen konferenssin kärkitaisteluun mukaan. Joukkue on voittanut edellisestä 15 ottelustaan NHL:ssä 14 kappaletta ja voitto keskiviikon vastaisen yön ottelusta oli jo yhdeksäs putkeen.

Hurricanes kaatoi kotiyleisönsä edessä Chicago Blackhawksin tylyin 3-0 -lukemin ja aiheutti Luke Richardsonin valmentamalle joukkueelle jo yhdeksännen tappion edelliseen kymmeneen peliin.

Hurricanesin toimesta ottelu ratkesi hyvinkin nopeaan tahtiin, sillä kotijoukkueen kärkihyökkääjät Martin Necas ja Jesper Fast iskivät maalit mieheen ensimmäiseen reiluun kahdeksaan minuuttiin. Ottelun viimeinen osuma nähtiin vasta kolmannen erän alussa, kun luottohyökkääjä Jordan Martinook iski taululle loppulukemat.

Kotjoukkueen maalilla vaikeaa alkukautta pelannut Antti Raanta torjui kauden ensimmäisen nollapelinsä ja tarvitsi siihen 24 torjuntaa. Petr Mrazek torjui vieraiden maalilla yhteensä 46 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL