Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-tähden huippuvire sai jatkoa – ”kaikki mihin hän koskee muuttuu kullaksi”

Vancouver Canucksin kapteeni Bo Horvat hylkäsi sopimustarjouksen.
AOP

NHL:ssä tiukasti vielä pudotuspelipaikasta taisteleva Vancouver Canucks otti arvokkaat pisteet joulun jälkeiseltä kierrokselta. Canucks isännöi joulun jälkeisessä ensimmäisessä ottelussaan NHL:n heikoimpiin joukkueisiin lukeutuvaa San Jose Sharksia ja teki ottelussa selvää jälkeä vastustajastaan. Kotijoukkueen ykköstähtenä ottelussa hääri tuttu mies.

Bruce Boudreaun valmentama Vancouver Canucks on löytänyt viime viikkoina todella hyvän vireen. Canucks jatkoi ennen joulua löytynyttä vahvaa virettään heti joulun jälkeen kaatamalla San Jose Sharksin tylyin 6-2 -lukemin kotiyleisönsä edessä.

Canucks aloitti ottelun vahvasti iskemällä heti avauserässä kahdesti kiekon James Reimerin selän taakse. Toisessa erässä Canucks tuplasi maalimääränsä ja teki vielä kaksi maalia päätöseräänkin. Kotijoukkueen riveistä ykköstähti oli alkukauden valopilkku, kanadalaiskapteeni Bo Horvat.

Horvat iski ottelussa joukkueensa ensimmäisen ja viidennen maalin sekä syötti kaksi maalia. Horvat naulasi Canucksin kolmannen erän puolivälissä 5-1 -johtoon upealla rannelaukauksella.

Tähän Sportsnetin selostaja Jack Shorthouse kommentoi osuvasti.

– Kaikki mihin hän koskee muuttuu kullaksi.

Maali oli Horvatille jo kauden 26. ja pisteitä on syntynyt 39 kappaletta.

Kotijoukkueen riveistä venäläishyökkääjä Ilya Mikheyev vietti ottelussa myös neljän tehopisteen iltaa iskemällä tehot 1+3. Siirtohuhuissa Horvatin tavoin oleva Brock Boeser iski ottelussa tehot 1+2. Muut maalit menivät kauden ensimmäisensä iskeneen puolustaja Quinn Hughesin sekä Elias Petterssonin nimiin. Sharksin maalit menivät sveitsiläistähti Timo Meierin nimiin. Erik Karlsson syötti Meierin osumat.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL