Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n mestarisuosikin hyökkääjälle kova rangaistus – ”Törkeä temppu!”

Los Angeles Kingsin Sean Durzi ja Toronto Maple Leafsin Pierre Engvall.
AOP

NHL:ssä on nähty jälleen yksi pelikielto, kun NHL:n kurinpito on tuominnut hurjassa lennossa olevan joukkueen hyökkääjän pelikieltoon. Pelikieltoja jaetaan NHL:ssä tiuhaan, mutta joskus jopa liian harvoin.

Toronto Maple Leafsin ruotsalaishyökkääjä Pierre Engvall on asetettu pelikieltoon. Engvall löi viikateiskulla Los Angeles Kingsin kanadalaispuolustaja Sean Durzia päähän viikolla pelatussa ottelussa. Engvall sai tilanteesta viiden minuutin jäähyn ja ajettiin ottelusta ulos. Maple Leafs otti ottelusta puhtaan voiton 5-0 -lukemin.

Ruotsalaiselle tuomittiin tilanteesta lopulta yhden ottelun mittaiseen pelikieltoon. Hyökkääjä menettää palkastaan reilut 12 tuhatta dollaria, joka menee linjassa NHL:n työehtosopimuksen mukaan. Kyseessä oli todella törkeä temppu, josta NHL:n kurinpito olisi voinut antaa enemmänkin pelikieltoa.

26-vuotias isokokoinen ruotsalaishyökkääjä on Maple Leafsin seitsemännen kierroksen varaus kesän 2014 NHL:n varaustilaisuudesta. 196 senttiä pitkä hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 27 otteluun seitsemän tehopistettä. Yhteensä uralla on syntynyt 195 otteluun 69 tehopistettä joista 34 on maaleja.

Viime kaudella Engvall teki parhaat tehonsa NHL:ssä, kun 78 otteluun syntyi 35 pistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL