Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Columbus voitti! – Patrik Laine osui ja seurakaveri loukkaantui

Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine reverse retro paidassa.
AOP

NHL:ssä Jarmo Kekäläisen johtama Columbus Blue Jackets palasi takaisin voittojen tielle. Blue Jackets kaatoi kotiyleisönsä edessä viime kaudella hurjassa lennossa olleen Calgary Flamesin. Blue Jackets oli ottelussa tyly ja kotijoukkueen supertähti sai mukavan voiton entisestä seurastaan.

Brad Larsenin valmentama Columbus Blue Jackets juhli voittoa lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Blue Jackets kaatoi kotiyleisönsä edessä Calgary Flamesin 3-1 -lukemin ja katkaisi samalla kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa.

Ottelusta saatiin suomalaisittain hyviä ja huonoja uutisia. Patrik Laine teki kauden seitsemännen maalin heti ensimmäisessä vaihdossa ja kotijoukkueen johtoon, mutta maalilla aloittanut Joonas Korpisalo vaihdettiin pois avauserän jälkeen.

– Korpisalo tunsi jotain alavartalossaan ja meidän oli järkevintä tehdä maalivahdin vaihto, kommentoi Larsen ottelun jälkeen.

Korpisalolle kertyi avauserässä 12 torjuntaa, kun latvialaismaalivahti Elvis Merzlikins otti 19 torjuntaa toisen ja kolmannen erän aikana.

Blue Jacketsin maaleista Laineen lisäksi vastasivat Eric Robinson ja Sean Kuraly. Johnny Gaudreau pelasi ensimmäistä kertaa vanhaa seuraansa vastaan, mutta ei kerännyt pisteitä. Yhdysvaltalaishyökkääjä kirjoitti kesällä seitsemän vuoden mittaisen sopimuksen Blue Jacketsin kanssa, kun oli edustanut Flamesia urallaan jokaisella kaudella ennen tätä vuotta.

Flamesin maalilla Jacob Markström torjui 24 kertaa ja puolustaja Michael Stone iski joukkueensa ainoan maalin.

– Meillä oli muutamia kavereita, jotka vain tulivat paikalle seuraamaan peliä, mutta eivät voittamaan sitä. Olen todella pettynyt, kommentoi päävalmentaja Darryl Sutter.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL