Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Vancouver Canucks hakee voittoputkelle jatkoa – Huippuvahvistukset debytoivat New Jerseyta vastaan!

Vancouver Canucksin kotihalli Rogers Arena.
AOP

NHL:ssä pelataan Suomen aikaa keskiviikon vastaisena yönä todella mielenkiintoinen ottelu. Kauden seitsemällä perättäisellä tappiolla aloittanut Vancouver Canucks on kääntynyt voittoputkeen. Canucksia vastassa odottaa New Jersey Devils, joka on viime viikkojen kuumin joukkue koko sarjassa. Canucks teki menneellä viikolla hankintoja joukkueeseensa, jotka tekevät debyyttinsä Devilsiä vastaan pelattavassa ottelussa.

Heikosti kautensa aloittanut GM Patrik Allvinin johtama Vancouver Canucks on tällä hetkellä kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Canucks on kaatanut edellisissä otteluissa ensin Seattle Krakenin vieraissa ja tämän jälkeen tylyllä esityksellä Pittsburgh Penguinsin kotonaan. Bruce Boudreaun valmentama joukkue on saanut hienosti juonenpäästä kiinni, mutta kolmannen voiton ottaminen putkeen tulee olemaan vaikeaa. Canucks kohtaa nimittäin kotijäällään hurjassa vireessä olevan New Jersey Devilsin. Lindy Ruffin valmentama Devils aloitti kauden kahdella tappiolla, mutta on tämän jälkeen voittanut seitsemästä ottelusta kuusi.

Canucks teki viime viikolla mielenkiintoisia hankintoja, kun GM Allvin hankki Carolina Hurricanesista kanadalaispuolustaja Ethan Bearin. Tämän jälkeen Allvin hankki Boston Bruinsista voimahyökkääjäksi profiloituneen Jack Studnickan hyökkäykseen. Allvin maksoi Bruinsille keskushyökkääjästä kovana maalivahtilupauksena pidetyn Michael DiPietron, jolla tie oli Canucksissa tukossa.

Sekä Studnicka, että Bear nähdään Devilsiä vastaan uuden joukkueensa paidassa.

– Tuntuu mahtavalta. Olen tosi nälkäinen, kun pääsen pelaamaan jälleen. Tuntuu siltä, että edellisestä matsista olisi aikaa ikuisuus. Pelihän näyttää pressiboksista helpolta, kommentoi Bear Sportsnetin haastattelussa Devils-ottelun alla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL