Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Helsingin IFK ratkaisi Liiga-avauksen päätöserässä – Keuruun Kovalchuk punanuttujen sankarina

HIFK:n Olli Palola ratkaisi kauden avauksesta pisteet.
AOP

Helsingin IFK aloitti Liiga kauden komealla kotivoitolla Hämeenlinnan Pallokerhosta. HIFK:n maalinteko takkusi ensimmäisen 40 peliminuutin aikana, mutta päätöserässä kiekko alkoi löytää paremmin tietään tolppien väliin ja kotijoukkue nappasi täydet pisteet. HIFK jatkaa kauttaan heti torstaina Tampereella.

Ville Peltosen valmentama Helsingin IFK nappasi heti kauden ensimmäisestä ottelusta pisteet nimiinsä 4-1 -voitolla Hämeenlinnan Pallokerhosta. Kotijoukkueelta ratkaisijaksi nousi viime kaudella HIFK:n riveissä debytoinut Olli Palola, joka iski kaksi osumaa. Kahdesta muusta joukkueen maalista vastasivat Otto Karvinen ja Micke-Max Åsten. Jarno Pikkaraisen valmentaman HPK:n ainokaisesta vastasi kanadalaishyökkääjä Michael Joly avauserän puolivälissä. Niilo Halonen torjui kotijoukkueen maalilla vain kymmenen kertaa. Daniel Lebedeff pelasi vahvasti vieraiden maalilla ja otti 32 koppia.

Ottelussa HIFK oli läpi illan vahvempi, mutta joukkueelta puuttui määrätty terävyys maalintekopaikoissa. 5vs5 -pelissä Peltosen valmentama joukkue sai luotua loistavia pyörityksiä, mutta ratkaisevat syötöt jäivät uupumaan.

HPK karkasi ottelussa Jolyn maalilla johtoon, kun kanadalainen pelattiin läpiajoon vieraiden jäähyn päätyttyä. Hetkeä 0-1 -maalia myöhemmin IFK nousi tasoihin, kun joukkueen lupaava puolustaja Otto Salin teki esityön ja Palola laukoi kiekon vastustamattomasti ohi Lebedeffin.

Ottelun päätöserän ensimmäisen viiden minuutin aikana ottelu ratkesi, kun Palola ja Åsten tekivät maalit vain reilun minuutin sisään. Vieraiden Eetu Liukas lensi 3-1 -maalista vain minuuttia myöhemmin suihkuun päähän kohdistuneesta taklauksesta, mutta HIFK ei onnistunut ylivoimalla tekemään neljättä maalia. Joukkue pelasi ottelussa yhteensä 11 minuuttia ylivoimalla, mutta ei onnistunut maalinteossa.

Lopullisen niitin HPK:n arkkuun iski Karvinen vajaat kahdeksan minuuttia ennen kolmannen erän päätöstä. HIFK jatkaa kauttaan torstaina Tampereen Tapparan vieraana. HPK matkaa perjantaina Mikkeliin Jukurien vieraaksi.

Liigan tulokset

HIFK vs. HPK 4-1
Ilves vs. Ässät 3-0
Jukurit vs. KooKoo 3-4
KalPa vs. SaiPa 3-1
Kärpät vs. Pelicans 3-2 ja.
Sport vs. JYP

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga