Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Unelmavälierä – Suomi saa kovan haasteen Ruotsilta!

Joakim Kemell juhlii maalia.
AOP

Kanadassa, Edmontonin kaupungissa pelattavissa alle 20-vuotiaiden jääkiekon MM-kisoissa on edetty välierävaiheeseen. Suomen Nuoret Leijonat kohtaavat omassa välierässään lauantain vastaisena yönä rakkaan vihollisen Ruotsin. Ottelusta on odotettavissa äärimmäisen mielenkiintoista, sillä vastakkain pelaavat kaksi erinomaisesti valmennettua joukkuetta.

Antti Pennasen valmentama Nuorten Leijonien joukkue pelaa lauantain vastaisena yönä välierässä Tomas Montenin valmentamaa Ruotsia vastaan. Kumpikin joukkue on löytänyt tiensä välieriin voittamalla turnauksessa neljä kertaa ja häviämällä yhden. Kummankin tappio tuli alkulohkossa Pohjois-Amerikan joukkueelle, kun Suomi taipui Kanadalle ja Ruotsi Yhdysvalloille. Yhdysvallat taipui kuitenkin omassa puolivälierässään Tshekille, joka yllätti voitollaan turnauksessa kaikki edeten välierään Kanadaa vastaan. Ottelu käynnistyy Suomen aikaa kello 3.00.

Suomi kaatoi omassa puolivälierässään Saksan, kun Roby Järventie iski tehot 2+2. Ruotsi kaatoi puolivälierässä Latvian kovan taistelun jälkeen 2-1 -lukemin. Ruotsin maaleista Latviaa vastaan vastasivat puolustaja ja joukkueen kapteeni Emil Andrae sekä Fabian Lysell.

Joukkueet ovat viimeksi kohdanneet talvella 2020-21 MM-kisoissa toisensa. Tuolloin Suomi nousi hienosti Ruotsia vastaan puolivälierässä 2-0 -tappioasemasta 3-2 -voittoon. Suomen voittomaalin naulasi tässäkin turnauksessa isossa roolissa pelaava Roni Hirvonen. Muista maaleista vastasivat Henri Nikkanen ja Anton Lundell. Hirvosen voittomaali syntyi vain 25 sekuntia ennen päätöstä. Suomi eteni voittonsa myötä turnauksessa välieriin Yhdysvaltoja vastaan, jossa Spencer Knight torjui Suomen selälleen. Turnauksen pronssiottelussa Suomi murskasi Venäjän 4-1 -lukemin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat