Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Jarmo Kekäläisen jalokivi tykitti tärkeän osuman – Kanada matkasi MM-finaaliin!

Brennan Othmann tuulettaa Kanadan paidassa.
AOP

Kanadan alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue selvitti tiensä kotiturnauksessaan Edmontonissa MM-finaaliin. Kanada piti omassa välierässään Tshekkiä pilkkanaan eikä antanut juuri mahdollisuuksia altavastaajalle. Sama kaava toistui kuin alkulohkossakin.

Dave Cameronin valmentama Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkue otti hienon voiton MM-kisojen välierässä Tshekistä 5-2 -lukemin. Cameronin valmentama joukkue ratkaisi ottelun kahdessa ensimmäisessä erässä ja kolmas erä oli silkkaa kosmetiikkaa.

Avauserässä kotijoukkueen maaleista vastasivat Columbus Blue Jacketsin huippujuniori Kent Johnson ja tulevaisuuden superlupaus Connor Bedard. Johnson sai naulata maalin edustalta kiekon ohi Tshekin maalilla ykkösmaalivahdin paikan ottaneen Tomas Suchanekin. Bedardin maali oli upea, kun keskushyökkääjä leikkasi laidalta keskelle ja tinttasi kiekon yläkulmaan.

Toisen erän puolivälissä nähtiin ottelun lopullinen ratkaisu, kun Dallas Starsin varaama hyökkääjälupaus Logan Stankoven vei Kanadan jo 3-0 -johtoon. Viimeisen niitin Tshekin voittohaavearkkuun iski Anaheim Ducksin kärkivaraus Mason McTavish, jonka rannelaukaus painui Suchanekin selän taakse. McTavishin seurakaveri, puolustajalupaus Olen Zellweger syötti toisessa erässä molemmat joukkueensa maalit.

Ottelun päätöserässä Tshekki joutui heti erän alkupuolella ongelmiin, kun Stepan Nemec otti kaksiminuuttisen ja Kanada pääsi ylivoimalle. Kanada ei onnistunut lyömään viidettä maalia taululle, joten Tshekki tuli peliin mukaan. Erän puolivälin jälkeen Montreal Canadiensin kakkoskierroksen varaus Jan Mysak iski kavennuksen. Mysakin kavennuksen jälkeen Tshekki pääsi ylivoimalle ja Blue Jacketsin ykköskierroksen varaus, puolustajalupaus David Jiricek lämäsi kiekon ohi maskissa olleen Dylan Garandin.

Ottelulle saatiin lopullinen niitti reilu viisi minuuttia ennen päätössummeria, kun Joshua Roy teki Kanadan viidennen maalin lähietäisyydeltä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut