Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Kanadan jääkiekkoliitto teki historiallisen nimityksen jättiskandaalinsa keskellä

Kanadan jääkiekkoliitto
AOP

Andrea Skinner on nimitetty Kanadan jääkiekkoliiton hallituksen väliaikaiseksi puheenjohtajaksi valtavan hyväksikäyttö- ja väärinkäytöskohun keskellä.

Andrea Skinner on ensimmäinen nainen, joka johtaa Kanadan jääkiekkoliiton johtokuntaa. Hän seuraa Michael Brind’Amouria, joka erosi viime viikolla. Liiton 13 maakunnallista ja alueellista järjestöä suosittelivat Skinnerin siirtymistä väliaikaiseksi puheenjohtajaksi, kunnes nykyisen hallituksen toimikausi päättyy marraskuussa.

Kanadan liittovaltion hallitus jäädytti liiton rahoituksen sen jälkeen, kun paljastettiin, että organisaatio oli hiljaa sopinut oikeudenkäynnistä naisen kanssa, joka väitti, että vuoden 2018 miesten juniorijoukkueen jäsenet käyttivät häntä seksuaalisesti hyväksi Hockey Canada -gaalassa Kanadan Ontarion Londonissa samana vuonna.

Sittemmin liitto on tunnustanut, että vuoden 2003 juniorijoukkueen jäseniä tutkitaan väitetystä seksuaalisesta väkivallasta Kanadan Nova Scotiassa.

Tiedotteen mukaan rahoituksen jäädytys jatkuu, kunnes liitto täyttää useita ehtoja, mukaan lukien suunnitelman muuttaa kulttuuriaan. Liitto on nimittänyt Kanadan korkeimman oikeuden entisen tuomarin Thomas Cromwellin tarkistamaan hallintoaan.

– Vuodesta 1914 lähtien jääkiekkoliitto on ollut organisaatio, johon kanadalaiset ovat luottaneet johtamassa, kehittämässä ja edistämässä positiivisia jääkiekkokokemuksia. Viimeaikaiset tapahtumat ovat asettaneet tämän luottamuksen kyseenalaiseksi.

– Äskettäin lanseeratun liiton toimintasuunnitelman myötä olemme sitoutuneet muun muassa nostamaan odotuksia kaikille jääkiekkoon osallistuville ja vaikuttamaan positiiviseen käyttäytymiseen ruohonjuuritasolta maajoukkuetasolle.

Skinner valittiin ensimmäisen kerran hallitukseen vuonna 2020. Hän pelasi neljä vuotta yliopistokiekkoa Cornellissa.

– Johtokuntana kuuntelemme kanadalaisia. Työskentelemme tehdäksemme merkittäviä positiivisia muutoksia jääkiekon kulttuuriin, nainen kertoi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut