Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

NHL-ura sai jäädä: Leijonien hyökkääjä siirtyy Sveitsiin

Juho Lammikko
AOP

Sveitsin liigan ZSC Lions reagoi Justin Azevedon loukkaantumisen aiheuttamaan poissaoloon ja teki sopimuksen hyökkääjä Juho Lammikon kanssa. 26-vuotias suomalainen siirtyy Zettiin yksivuotisella sopimuksella.

Kaksinkertainen maailmanmestari Juho Lammikko siirtyy ZSC Lionsin riveihin. Mies voi pelata sekä laitahyökkääjän että keskushyökkääjän tontilla. Lammikko pelasi viime kaudella NHL:ssä Vancouver Canucksissa 75 ottelua (15 tehopistettä).

– Juho on isokokoinen pelaaja ja hyvä luistelija, joka pystyy nopeudellaan paineistamaan vastustajia. Hän on vahva aloituksissa, ymmärtää pelin taktisen puolen ja hänellä on myös ylivoimaosaamista. Hänen ominaisuutensa ovat meille tärkeitä, varsinkin kun Justin Azevedon kuntoutumisessa luultavasti kestää, kertoi Lionsin urheilujohtaja Sven Leuenberger.

Lammikko on Florida Panthersin kolmannen kierroksen varaus vuodelta 2014. Porilaislähtöinen pelaaja on pelannut tähän mennessä 159 NHL-ottelua Floridassa ja Vancouverissa, joissa on syntynyt 26 tehopistettä. Lammikko on pelannut myös KHL:ssä Metallurg Magnitogorskissa (22 ottelua, kahdeksan pistettä) ja Liigassa Ässien sekä Kärppien paidassa (82 ottelua, 54 pistettä).

Leijonissa Lammikko on voittanut MM-kultaa vuosina 2019 ja 2022, sekä U20-MM kisoissa vuonna 2016. Miehen pelinumero on tulevalla kaudella 83.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat