Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n maalivahtimarkkinat kuumina! – Nämä joukkueet ovat kuumeisesti maalivahdin tarpeissa

Edmonton Oilersin Connor McDavid ohittaa Colorado Avalanchen Darcy Kuemperiä.
AOP

NHL:ssä eletään seuraavat päivät NHL:n varaustilaisuudenkin jälkeen mielenkiintoisia aikoja. Mielenkiintoisin asia on se, mihin seuroihin kaikki maalivahdit menevät, sillä markkinat ovat elossa. Lukuisat joukkueet etsivät uusia maalivahteja riveihinsä ja on odotettavaa, että siirtoja tulee tapahtumaan ennen vapaiden markkinoiden käynnistymistä.

NHL:ssä kanadalaisseurat ovat tällä hetkellä tilanteessa, jossa he tarvitsevat maalivahteja. Tällä hetkellä NHL-seuroista Edmonton Oilersilla ja Toronto Maple Leafsilla ei ole yhtään NHL-tason maalivahtia kiinni sopimuksessa.

Maple Leafsilla on sopimus tällä hetkellä Erik Källgrenin kanssa, joka pelasi NHL:n runkosarjan lopulla pelajä joukkueen maalilla. Oilersilla on sopimus voimassa AHL:ssä meritoituneen Stuart Skinnerin kanssa, joka sai viime kaudella yllättävän paljonkin vastuuta NHL:n puolella. Selvää on kuitenkin se, että kumpikin näistä joukkueista tarvitsevat maalivahdin ensi kaudeksi.

NHL:n vapailla markkinoilla on tällä hetkellä entinen Maple Leafsin maalivahti Jack Campbell ja Colorado Avalanchen paidassa Stanley Cupin voittanut Darcy Kuemper. Kuemper on näistä maalivahdeista varmasti liikkumassa, mutta uusi osoite on epäselvä. Maple Leafsin GM Kyle Dubas ilmoitti NHL:n varaustilaisuudessa, että joukkue keskustelee vielä Campbellin kanssa mahdollisesta jatkosta.

NHL:ssä on vapaina agentteina vielä heidänkin lisäkseen laadukkaita maalivahteja, kun kanadalaiset Braden Holtby ja Martin Jones ovat ilman sopimusta. Heidän lisäkseen slovakialainen Jaroslav Halak on osoittanut olevansa luotettava kakkosmaalivahti.

Minnesota Wildissa Cam Talbot on mitä ilmeisemmin tyytymätön tilanteeseen, kun Wild teki sopimuksen Marc-Andre Fleuryn kanssa. Oletettavasti Talbot on tällä hetkellä kaupan ja hänestä Maple Leafs saattaisi olla kiinnostunut. Dubas on käynyt myös kauppaa Ottawa Senatorsin kanssa Matt Murraysta, jolla on vielä 6,25 miljoonan dollarin sopimusta kaksi vuotta jäljellä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL