Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Jättisiirto lähellä! – Jesse Puljujärven pelit Edmontonissa pelattu?

Jesse Puljujärvi tekemässä maskia Edmonton Oilersin pelissä.
AOP

NHL:n kilpavarustelu on kovaa tulevan kauden alla. Edmonton Oilers on yksi joukkueista, jotka yrittää vahvistua, jotta mahdollisuus Stanley Cupin voittamiseen olisi ensi kaudella suurempi. Oilersin on pystyttävä tekemään koviakin siirtoja mikäli joukkuetta halutaan vahvistaa ja yksi siirto olisi Jesse Puljujärven kauppaaminen.

Edmonton Oilersin mennyt kausi oli todella vaiherikas. Joukkue aloitti kauden hyvin, mutta puolessa välissä kautta päävalmentaja Dave Tippett sai lähteä. Sittemmin AHL:ssä toiminut Jay Woodcroft otti päävalmentajan paikan ja luotsasi joukkueen aina NHL:n läntisen konferenssin finaaleihin saakka. Lännen finaaleissa Colorado Avalanche oli parempi kuitenkin neljässä pelissä, joten palaakaan ei Oilersilla juuri ollut.

Tällä hetkellä Oilersin toimistolla käy kova kuhina siirtojen suhteen. Joukkueella on palkkakatossa vain niukasti tilaa, mutta vahvistuksia pitäisi saada. Merkittävin osasto on tietenkin maalivahtiosasto, kun Mike Smithillä on vuosi kahden miljoonan dollarin sopimusta jäljellä ja AHL:ssä rypeneeseen Stuart Skinneriin ei ole liikaa ollut luottoa.

Hyökkäyksestä löytyy tällä hetkellä kolme hyökkääjää, jotka ovat rajoitettuja vapaita agentteja. He ovat Kailer Yamamoto, Jesse Puljujärvi ja Ryan McLeod. Kaikki kolme hyökkääjää pelasivat vahvat kaudet ja se tarkoittaa sitä, että jokainen ansaitsee pienen palkankorotuksen.

Suomalaishyökkääjä Puljujärvi pelasi uransa tehokkaimman kauden toistaiseksi, mutta tällä hetkellä huhut liikkuu, että suomalainen olisi tyytymätön rooliinsa ja haluaisi aloittaa uransa alusta jossain toisessa joukkueessa. Puljujärvi teki menneellä kaudella 65 peliin runkosarjassa 14 maalia ja yhteensä 36 tehopistettä. Vastuuta kertyi reilut 16 minuuttia ottelua kohden.

Entinen ykköskierroksen varaus halusi siirtoa jo aiemmin, mutta palasikin Liigaan Oulun Kärppien riveihin hakemaan lisää lihaa luiden ympärille. Tämä kannatti, sillä Puljujärvi palasi NHL:n parempana pelaajana, mutta ei ole siitä huolimatta onnistunut nousemaan kovaksi pistelingoksi, vaikka mahdollisuuksia on ollut rajoittamattomasti.

Vaihtoarvo ei päätä huimaa! – Carolina kiinnostunut

Sportsnetin Edmontonin paikallistoimittaja Mark Spector kirjoitti laadukkaan jutun Puljujärven tilanteesta. Puljujärven vaihtoarvo pyörii tällä hetkellä aika alhaalla. GM Ken Holland voisi Puljujärvestä saada vaihdossa kakkoskierroksen varausvuoron tai maksimissaan ykköskierroksen vuoron aivan loppupäästä.

NHL-joukkueista ainakin Carolina Hurricanesin tiedetään olevan kiinnostunut Puljujärven palveluksista. Hurricanesin ykkössentterinä toimii Sebastian Aho, jolla on pitkä yhteinen historia aina Oulusta asti Puljujärven kanssa. Hurricanesilla on varastossaan sekä kakkos-, että kolmoskierroksen varausvuorot. Mikäli tällainen paketti Edmontoniin siirtyisi, niin Holland saattai käyttää varausvuorot jonkin uuden pelaajan hankkimiseen tai palkkatilan luontiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL