Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Colorado jatkoon NHL:ssä – ”Tämä merkitsee paljon!”

Colorado juhlii maalia.
AOP

NHL:ssä kolmella edellisellä kaudella ihan sarjan parhaimpiin joukkueisiin lukeutunut Colorado Avalanche eteni läntisen konferenssin loppuotteluihin. Avalanche kaatoi kuusi ottelua kestäneessä toisen kierroksen ottelusarjassa St. Louis Bluesin. Avalanche kohtaa konferenssin finaaleissa Jesse Puljujärven ja Mikko Koskisen edustaman Edmonton Oilersin. Avalanchen kuudes ottelu Bluesia vastaan ratkesi aivan varsinaisen peliajan viimeisillä hetkillä.

Colorado Avalanche käänsi tappioaseman 3-2 -voitoksi St. Louis Bluesia vastaan ja eteni voitoin 4-2 jatkoon NHL:n pudotuspelien toiselta kierrokselta. Jared Bednarin valmentama joukkue eteni ensi kertaa konferenssifinaaleihin sitten vuoden 2002.

Avalanchen ratkaisijaksi nousi Detroit Red Wingsiä ennen tätä kautta koko uransa edustanut Darren Helm, joka iski voittomaalin. Helmin voittomaali syntyi ajassa 59.54, kun hyökkääjä laukoi kiekon takakulmaan ohi hyvän pelin pelanneen Ville Husson.

– Tämä merkitsee paljon! Tästä matkasta pitää pystyä nauttimaan. Meidän täytyy pystyä katsoa taaksemme mistä olemme tulleet tähän pisteeseen. Näissä kekkereissä on enää neljä joukkuetta jäljellä ja meidän työmme ei vielä ole maalissa. Pääsy konferenssifinaaleihin on meille tietysti jo iso juttu, kommentoi Avalanchen tähtisentteri Nathan MacKinnon ottelusarjaa.

Ottelun kahdesta muusta Avalanchen maalista vastasi kolmoskentän sentteri J.T. Compher. Bluesin maalit menivät Jordan Kyroun ja Justin Faulkin nimiin. Kyrou iski toisessa erässä 2vs1 -hyökkäyksestä joukkueensa 2-1 -johtoon ja samaisella hyökkääjällä oli vielä kaksi erinomaista tilaisuutta iskeä taululle 3-1 -lukemat. Ensin kanadalaisella oli tyhjä maali edessään, mutta Kyrou mietti liian kauan ja lopulta Josh Manson blokkasi rystyltä tulleen laukauksen.

Myöhemmin samainen pelimies pääsi läpiajoon Robert Bortuzzon upeasta syötöstä, mutta Darcy Kuemper teki loistavan torjunnnan.

Ottelun päätöserän loppupuolella Avalanche nousi ensin tasoihin ja lopulta ohi. NHL:n läntisen konferenssin finaalit alkavat Denveristä Avalanchen ja Edmonton Oilersin välillä tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL