Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Sebastian Aho johdatti Carolinan voittoon! – ”Rakastan pudotuspelejä”

Carolina Hurricanes juhli maalia NY Rangersia vastaan.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä suomalaisedusteinen Carolina Hurricanes pelasi toisen kierroksen toisessa ottelussa New York Rangersia vastaan. Hurricanes voitti ottelusarjan ensimmäisen pelin kotonaan ja haki jo toista voittoa ennen kuin sarja siirtyy New Yorkiin kahteen seuraavaan peliin. Hurricanes onnistui yrityksessään ja suomalaiset olivat lopulta kotivoitossa isossa roolissa, kun Sebastian Aho oli molemmissa joukkueensa maaleista mukana ja Antti Raanta torjui nollapelin.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes jatkoi hurjaa pudotuspelivirettä kotijäällään. Hurricanes otti jo pudotuspelikevään kuudennen kotivoittonsa kuudesta pelistä, kun New York Rangers kaatui 2-0 -lukemin. Hurricanes nousi samalla ottelusarjassa voitoin 2-0 -johtoon, kun kaksi seuraavaa peliä pelataan New Yorkin Madison Square Gardenissa.

Hurricanesin voittomaali meni puolustaja Brendan Smithin nimiin alivoimalla toisessa erässä Sebastian Ahon syötöstä. Aho naulasi itse tyhjiin 2-0 -loppulukemat kaksi sekuntia ennen päätössummeria. Antti Raanta torjui kotijoukkueen maalilla uransa ensimmäisen nollapelin NHL:n pudotuspeleissä ja tarvitsi siihen 20 torjuntaa. Igor Shesterkin ei Raantaa paljon heikompi ollut, mutta päästi 20 torjunnan lisäksi yhden maalin Rangersin maalilla.

– Rakastan NHL:n pudotuspelejä, kommentoi voittomaalin iskenyt Smith.

Brind’Amour oli tyytyväinen joukkueensa puolustusasenteeseen. Hurricanes on päästänyt kotipeleissään yhteensä seitsemän maalia ja yhden Rangersia vastaan.

– Vastustajan täytyy ansaita maalintekopaikat meitä vastaan. Ne eivät tule helpolla.

Avauserä kovaa taistelua

Ottelun avauserässä nähtiin paljon jäähyjä. Ottelun neljännellä minuutilla molemmille jaettiin kakkoset ja erässä pelattiin neljällä neljää vastaan. Myöhemmin erässä Rangers pääsi kahdesti pyörittämään ylivoimaa, kun Aho ja puolustaja Tony DeAngelo saivat kahden minuutin rangaistukset. Vierasjoukkue sai luotua pari vaarallista maalintekopaikkaa, mutta Raannan johdolla kotijoukkue kesti paineen. Aho järjesti alivoimalla kaksi todella vaarallista maalintekopaikkaa kotijoukkueelle, mutta Vincent Trocheck ja Teuvo Teräväinen eivät onnistuneet maalinteossa. Tasaviisikoin pelatessa Hurricanes oli selvästi niskan päällä.

Smith naulasi alivoimalla

Toisen erän alku oli selvästi kotijoukkueen. Ensimmäisen kympin ajan Hurricanes sai vyörytettyä hyökkäyksiä Shesterkinin maalia kohden, mutta maalit jäivät puuttumaan. Joukkue sai myös ensimmäistä kertaa ottelussa ylivoimalle, mutta ei onnistunut maalinteossa.

Erän puolivälin jälkeen Rangers sai pitkän hyökkäyksen hyökkäysalueelle, joka johti Brady Skjein ottamaan neljän minuutin rangaistukseen korkeasta mailasta. Hurricanes pelasi erinomaista alivoimaa eikä päästänyt vierasjoukkuetta edes pyörittämään. Lopulta loistavan alivoiman kruunasi kotijoukkueen alivoimamaali, kun Aho karkasi laidasta irti. Aho sai ylivoimahyökkäykseen kaverikseen puolustaja Smithin, joka ohjasi maalin takakulmalta suomalaissentterin upean lättysyötön maaliin.

Alivoiman lopulla Rangers otti vielä hyökkäysalueella rangaistuksen ja perään Chris Kreider sai alivoimalla toisen, kun huitoi Trocheckin mailan käsistä maalintekopaikassa. 1.10 minuutin kahden miehen ylivoima ei tuottanut tulosta, vaikka Brind’Amour käyttikin aikalisän.

Aho naulasi voiton

Ottelun kolmanteen erään lähdettiin jännästä tilanteesta, kun Hurricanes johti peliä 1-0 -lukemin ja oli läpi illan ollut hallitsevampi osapuoli joukkueista tasaviisikoin pelatessa. Päätöserä oli kovaa taistelua ja pitkälti Hurricanes pyrki puolustamaan tiukasti johtoaan ja pitämään Rangersia pois maalintekopaikoilta. Liikaa Rangers ei paikkoja Raannan maalille saanut, sillä kotijoukkueen kiekoton pelaaminen oli erinomaista luokkaa. Erään nähtiin lopulta vain yksi maali, kun Aho niittasi ajassa 59.58 kiekon tyhjiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL