Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Eetu Luostarinen tehoili – Aleksander Barkov lepäsi

Florida Panthersin Eetu Luostarinen syötti kaksi maalia.
AOP

NHL:ssä vielä koko runkosarjan voitosta taisteleva Florida Panthers oli tyly vieras perjantain vastaisen yön NHL-kierroksella. Panthers matkasi runkosarjan toiseksi viimeiseen kamppailuun Ottawa Senatorsin vieraaksi ilman tähtipelaajiaan. Ilman tähtiään pelannut Panthers oli siitä huolimatta liian kova pala nuorelle Senatorsille ja ottelusta tuli yksipuolinen näytös.

NHL:n itäisen konferenssin voiton jo runkosarjan osalta varmistanut Florida Panthers kävi nappaamassa Ottawa Senatorsin vieraista rutiinivoiton. Panthers pelasi vierasottelussa ilman tähtipelaajiaan ja maalilla aloitti kakkosmaalivahti Spencer Knight. Panthers otti ottelusta tyylipuhtaan 4-0 -voiton ja Knightille kirjattiin 27 torjuntaa.

Voitto oli Panthersille kauden 58 ja 42. varsinaisella peliajalla. Panthers on NHL-historian neljäs joukkue, joka on ottanut vähintään 58 voittoa runkosarjassa. Samalla tämä on historian seitsemäs kerta, kun mikään joukkue ottaa vähintään 58 voittoa runkosarjassa. Muut joukkueet ovat Montreal Canadiens, Detroit Red Wings ja Tampa Bay Lightning.

Panthersilta ottelussa maalinteossa onnistuivat Sam Reinhart, Sam Bennett ja Carter Verhaeghe kahdesti. Reinhart aloitti maalinteon ottelun seitsemännellä minuutilla. Seuraavaa maalia saatiinkin odottaa kolmannen erän toiselle minuutille asti, kun Reinhart teki esityön Bennettin iskemään 2-0 -maaliin. 21 sekuntia myöhemmin vieraat karkasivat jo 3-0 -johtoon Verhaeghen illan ensimmäisellään. Erän jälkimmäisellä kympillä Verhaeghe iski loppulukemat 4-0 Filip Gustavssonin selän taakse, joka otti Senatorsin maalilla 26 koppia.

Kumpaankin Verhaeghen iskemään maaliin esityön teki suomalaishyökkääjä Eetu Luostarinen. Maailmanmestaruuden vuonna 2019 voittanut suomalaissentteri pelasi ottelussa kakkoskentässä yhdessä kaksi maalia iskeneen kanadalaislaiturin ja venäläishyökkääjä Maxim Maminin kanssa. Suomalaishyökkääjä nosti kauden pistesaldonsa 25 pisteeseen ja nautti ottelussa reilun 16 minuutin peliajasta.

Panthers pelasi ottelussa ilman tähtipelaajiaan. Ottelusta olivat sivussa Aleksander Barkov, Jonathan Huberdeau, Mackenzie Weegar, Claude Giroux ja Gustav Forsling. Panthers päättää runkosarjan vierasottelulla Montreal Canadiensia vastaan lauantain vastaisena yönä. Mikäli Panthers ottaa ottelusta pisteen tai Colorado Avalanche menettää pisteitä Nashville Predatorsille tai Minnesota Wildille, voittaa organisaatio seurahistoriansa ensimmäisen President’s Trophyn, joka jaetaan koko runkosarjan ykköselle.

Panthers kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella joko Washington Capitalsin tai Pittsburgh Penguinsin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL