Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Roope Hintzin tehot eivät riittäneet – Connor McDavid runteli Dallas Starsin jäänrakoon

Dallas Starsin Roope Hintz tuulettaa.
AOP

Dallas Stars koki äärettömän pahan tappion torstaisen vastaisen yön NHL-kierroksella, kun joukkue taipui vieraissa Edmonton Oilersille. Starsin ottelun molemmissa maaleissa oli mukana suomalaishyökkääjä Roope Hintz, mutta ykkössentterin tehot eivät riittäneet. Suomalaisista myös toinen pelaaja onnistui ottelussa maalinteossa.

Edmonton Oilers juhli omien pudotuspelihaaveidensa kanssa tärkeää voittoa torstain vastaisen yön NHL-kierroksella. Oilers kaatoi kotikaukalossaan Dallas Starsin 5-2 -lukemin ja vahvisti asemaansa NHL:n Tyynenmeren divisioonan toisella paikalla.

Oilersilta ottelussa tahtipuikkoa heiluttelivat tutut miehet, kun kapteeni Connor McDavid vietti kolmen tehopisteen iltaa ja Leon Draisaitl yhden. McDavid teki ottelussa yhden maalin ja syötti kaksi. McDavidille vähintään kaksi pistettä sisältänyt peli oli jo hänen uransa 211. Oilersilta myös suomalaislaituri Jesse Puljujärvi onnistui maalinteossa toisen erän lopulla. Maali oli suomalaiselle kauden 14.

Starsilta vahvassa vireessä oli totuttuun tyyliin ykköskenttä. Roope Hintz iski ottelussa maalin ja syötti joukkueensa toisen, mutta nämä eivät riittäneet. Toisen maalin tehnyt Jason Robertson oli tekemässä esityötä Hintzin tekemään 2-2 -tasoitukseen toisen erän alussa. Ruotsalaispuolustaja John Klingberg saalisti ottelussa syöttöpisteen ja rikkoi urallaan 300 syötön rajapyykin NHL:ssä. Klingbergistä tuli Starsin seurahistorian kolmas puolustaja joka on kyennyt samaan. Aiemmat ovat Sergei Zubov ja Craig Hartsburg. Zuboville kertyi 438 ja Hartsburgille 315 syöttöpistettä.

NHL:n läntisen konferenssin pudotuspelitaistelu tiivistyy, sillä Vegas Golden Knights nappasi kaksi pistettä jatkoaikavoitolla Washington Capitalsista. Ero Starsiin on enää kaksi pistettä, mutta Starsilla on vielä viisi peliä pelaamatta, kun Golden Knightsilla on neljä peliä. Stars pelaa loppurunkosarjan aikana vielä kotipelit Arizona Coyotesia, Anaheim Ducksia ja Seattle Krakenia vastaan. Lisäksi joukkueilla on vielä yksi keskinäinen jäljellä ja se on ensi viikolla Dallasissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL