Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Arttu Ruotsalainen paukuttaa kovaa kautta AHL:ssä – ”Matkaa NHL:n on riittämiin…”

Buffalo Sabresia edustava Arttu Ruotsalainen.
AOP

Viime kaudeksi NHL:n kovalla huudolla Suomesta mennyt Arttu Ruotsalainen on pelannut vahvaa kautta AHL:n puolella. Pienikokoinen suomalaishyökkääjä on yksi AHL-joukkueensa tehokkaimmista pistemiehistä, mutta kutsua takaisin NHL:n puolelle ei ole vielä kuulunut. Ruotsalaisen sopimus Buffalo Sabresin kanssa on päättymässä tähän kauteen, joten pienikokoisella hyökkääjällä on paljon pelissä loppuakaudenkin osalta.

Oulussa vuonna 1997 syntynyt Arttu Ruotsalainen on jäänyt tällä kaudella suomalaisten silmistä hieman ulos. Ruotsalainen aloitti syksyllä kauden NHL:n puolella, mutta joutui AHL:n puolelle vuoden vaihteen tienoilla.

NHL:n varaamaton 24-vuotias hyökkääjä on tällä kaudella pelannut Buffalo Sabresin riveissä 18 ottelua ja tehnyt näissä neljä tehopistettä. AHL:n siirryttyään Rochester Americansin riveissä on syntynyt 47 peliin hurjat tehot 17+27.

Americansin sisäisessä pistepörssissä suomalaishyökkääjä on tällä hetkellä neljäntenä. Americansin sisäisen pistepörssin ykkönen on saksalaislupaus John Peterka 58 pisteellä 60 peliin ja toisena kanadalaislaituri Jack Quinn, jolla on kasassa hurjat 50 tehopistettä 35 peliin. Quinn on pelannut NHL:ssä tällä kaudella kaksi peliä ja tehnyt näihin tehot 1+1.

175 senttiä pitkällä suomalaishyökkääjällä on kuitenkin paljon tekemistä mikäli NHL-paikka ensi kaudella Sabresista aukeisi. Ruotsalainen on väläytellyt pelaamissaan NHL-otteluissa, mutta paikkaa on melko vaikea päävalmentaja Don Granaton luvata kahdesta kärkiketjusta, joihin Ruotsalaisen pitäisi päästä, jotta vahvuudet tulevat voimaan.

Syvyyshyökkäyksessä on sitten kilpailu entistäkin kovempaa, kun ruotsalaishyökkääjä Rasmus Asplund ja yhdysvaltalaissentteri Casey Mittelstadt ovat syömässä kolmoskentän minuutit.

Suomalaishyökkääjä pelaa tällä hetkellä kolmen vuoden tulokassopimuksensa viimeistä kautta. Ensi kesänä hyökkääjä on rajoitettu vapaa agentti, mutta voi olla hyvinkin mahdollista, että hyökkääjä kaupataan toisaalle osana isompaa kauppaa. Ruotsalaisella on kova työ mikäli hän haluaa pelipaikan löytää Sabresista ilman suuria vahvuuksia. Matkaa NHL:n on riittämiin, kun puhutaan vakituisesta kärkiketjujen roolista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL