Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Olympiasankari isossa roolissa! – Nämä joukkueet jatkoon Liigan ensimmäiseltä kierrokselta

Hannes Björninen Lahden Pelicans
AOP

Liigassa käynnistyy torstaina ensimmäinen pudotuspelikierros ja kummatkin parit ovat äärimmäisen mielenkiintoisia. Lahdessa Pelicans kohtaa avausottelussa KooKoon ja Raumalla hallitseva Suomen mestari kohtaa Hämeenlinann Pallokerhon. Ensimmäinen pudotuspelikierros pelataan paras kahdesta menetelmällä.

Kello 18.30 käynnistyy Liigan pudotuspelien ensimmäinen kierros, jossa haetaan vastustajia Tampereen Tapparalle ja Mikkelin Jukureille. Tappara voitti Liigan runkosarjan ja kohtaa puolivälierissä heikommin sijoittuneen jatkoonmenijän.

Pelicans lähtee ottelusarjaan Kouvolan KooKoota vastaan suosikkina. Pelicansin runkosarja oli ailahteleva, mutta pienistä ulosmyynneistä huolimatta joukkue selvitti tiensä pudotuspeleihin ja omaa edelleen hyvät menestymismahdollisuudet. Nämä johtuvat pitkälti siitä, että joukkueessa on huippuluokan ykkösmaalivahti ja kesken kauden Pelicansin rivehin liittynyt Hannes Björninen.

Björninen oli johdattaa viime keväänä Pelicansin yksinään välieriin, mutta TPS oli puolivälierissä eri mieltä. Joukkueet kohtasivat runkosarjassa toisensa kuudesti ja näistä voitot menivät KooKoolle 4-2.

Raumalla käynnistyy toinen pudotuspelisarja, jossa runkosarjassa kymmenenneksi sijoittunut Lukko saa haasteen HPK:lta. Kumpikin joukkue tulee ottelusarjaan tappioita runkosarjassa allaan. Viimeiseen kahteen otteluun Lukko on tehnyt kolme maalia ja päästänyt 11. HPK sen sijaan koki neljä tappiota putkeen, kun Pelicans, SaiPa, KooKoo ja tämän illan vastustaja Lukko olivat parempia.

Lukko ja HPK kohtasivat runkosarjassa neljästi. Näistä voitot menivät tasan 2-2 ja Lukko voitti viimeisimmät kohtaamiset tammikuussa sekä maaliskuussa. Kumpikin joukkue on ollut runkosarjan lopulla heikko, mutta isompi pettymys tippuminen puolivälieristä ulos oli hallitsevalla Suomen mestarille.

Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella nähdään varmasti kaksi tiukkaa sarjaa, mutta Lukko ja Pelicans jatkavat puolivälieriin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga