Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan mestarisuosikki haali pelaajia Jokereista! – Tshekkipuolustaja sulattaa Liiga-fanien sydämet!

David Sklenicka ratkaisee Jokereille pelin SKA:ta vastaan.
AOP

Päävalmentajakseen sunnuntaina Lauri Marjamäen Helsingin Jokereista pestannut Oulun Kärpät on tehnyt maanantaina kaksi pelaajahankintaa. Ouluun tulee Jokereista yksi paluumuuttaja ja uusi pelaaja, kun Jokereissa ihastuttanut tshekkipuolustaja jatkaa Marjamäen alaisuudessa.

Oulun Kärpät on vahvistanut maanantaina rivejään laitahyökkääjä Julius Junttilalla ja kovaotteisella tshekkipuolustaja David Sklenickalla. Kumpikin on pelannut edelliset kautensa Helsingin Jokereissa. Sklenicka teki vastikään joulukuussa Jokereiden kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen, mutta sopimus meni purkuun ennen kuin se kerkesi edes alkamaan.

– Junttila tuo mukanaan joukkueeseen lisää ratkaisuvoimaa. Hienoa saada hänet takaisin kotiin, kertoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho seuran tiedotteessa.

Junttila pelasi kaksi edellistä kautta Jokereissa pienessä roolissa. Menneellä kaudella oululaislähtöinen pelaaja pelasi Jokereissa pitkälti 3-4 -ketjun roolissa ja alivoimaa. Junttila merkkautti kuluneen kauden aikana 12 tehopistettä 35 peliin, mikä oli reilusti enemmän kuin ensimmäisellä jokerikaudella.

Tshekkipuolustaja Sklenicka saapui Jokereiden riveihin toissakaudella AHL:stä Laval Rocketista. Tshekin tie NHL-organisaatio Montreal Canadiensiin oli ummessa, joten pelaaja päätti hakea nousua uralleen KHL:stä. Reilun kahden kauden aikana Sklenicka kehittyi Jokereissa pelaajana huimasti ja vastuuta kaikissa erikoistilanteissa sekä 5vs5 -pelissä. Sklenicka muodosti luotettavan pakkiparin aina kenen kanssa olikaan kentällä.

Jokereissa pelatessaan 25-vuotias vahvarakenteinen puolustaja keräsi tililleen yhteensä 121 ottelua ja teki näissä 36 tehopistettä. Ikimuistoisin jokerihetki Sklenickalla oli, kun puolustaja ratkaisi ottelun SKA Pietaria vastaan syksyllä jatkoajalla.

Sekä Junttila, että Sklenicka ovat Kärppien kokoonpanossa maanantai-illan ottelussa Porin Ässiä vastaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga