Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Jokerit tyhjenee pelaaja pelaajalta – Kahdeksan huippupelaajan sopimus purkuun

Jokerit juhlii maalia.
AOP

KHL:ssä vielä tällä kaudella kiekkoillut Helsingin Jokerit on purkanut kahdeksan huippupelaajansa kanssa sopimuksen. Useat näistä pelaajista ovat siirtyneet tai siirtymässä pelaamaan loppukaudeksi uusiin osoitteisiin.

Helsingin Jokerien kauden päättyminen normaalia aiemmin on tarkoittanut sitä, että pelaajien sopimukset ovat menneet purkuun. Jokeripelaajien sopimuksen purut tarkoittavat myös sitä, että joukkueen taru on mitä ilmeisesti idän kiekkoliigassa päättymässä.

Maanantaina Jokerit tiedotti purkaneensa sopimuksen kahdeksan eri pelaajan kanssa joista monilla oli sopimus helsinkiläisjoukkueen kanssa vielä ensi kaudestakin.

Mukana ovat Suomen jääkiekkomaajoukkuetta Pekingin talviolympialaisissa edustaneet Marko Anttila, Hannes Björninen ja varamiehenä mukana ollut Tommi Kivistö. Lisäksi sopimus on purettu tshekkipuolustaja David Sklenickan kanssa, joka edusti maataan niin ikään Pekingissä.

Jokereilla on vielä vajaa 20 voimassaolevaa pelaajasopimusta, mutta oletettavasti maanantain aikana näistä menee osat purkuun, jotta pelaajia voi siirtyä Liigaan loppukaudeksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL