Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Ruotsalaishyökkääjä nostaa vaihtoarvoaan NHL:n siirtomarkkinoilla – ”Mahdollisuus loistavaan vaihtoarvoon”

Rickard Rakell Anaheim Ducksista lähdössä johonkin.
AOP

Anaheim Ducks on pelannut ensimmäisiin arvioihin nähden yllättävän vahvan kauden NHL:ssä nuorten tähtien johdolla. Viimeisen kahden kuukauden aikana voitot ovat kuitenkin harventuneet ja joukkue on kokenut pientä laskua sarjasijoituksessaan NHL:n läntisessä konferenssissa. Pudotuspelit näyttävät tällä hetkellä epätodennäköisiltä, vaikka viimeisestä kymmenestä pelistä onkin tullut viisi voittoa.

Anaheim Ducksin organisaatiossa on viimeisten vuosien aikana käynyt melkoinen myllerrys. Joukkueessa on tällä kaudella vaihtunut muun muassa GM, kun Bob Murray jäi henkilökohtaisten ongelmiensa takia sivuun ja paikan otti entinen NHL-hyökkääjä Pat Verbeek.

Dallas Eakinsin valmentamaan joukkueeseen on ajettu voimalla viime kaudet nuoria pelaajia sisään. Tällä tällä kaudella on jälleen tilanne se, että mikäli paikkaa pudotuspeleihin ei ole tulossa, niin vanhempia pelaajia lyödään siirtojen takarajalla kaupaksi. Mahdollisuus kauppojen tekemiseen päättyy maanantaina 21. maaliskuuta.

Ducksin riveistä muutamalla pelaajalla on sopimus katkolla tähän kauteen. Mikäli pelaajat eivät tee joukkueen kanssa jatkosopimusta, he saavat tehdä sopimuksen mihin tahansa toiseen joukkueeseen. Näihin pelaajiin lukeutuvat hyökkääjät Ryan Getzlaf, Rickard Rakell, Nicolas Deslauriers, Buddy Robinson ja Sam Carrick. Puolustajista vapaita pelaajia kesällä ovat Hampus Lindholm ja Josh Manson.

Ruotsalaishyökkääjässä mahdollisuus loistavaan vaihtoarvoon

Edellä mainituista pelaajista Rakell on löytänyt tällä kaudella hyvän pelivireen, kun 43 otteluun on syntynyt 14 maalia ja yhteensä 25 tehopistettä. Urallaan entinen ykköskierroksen varaus on rikkonut kahdesti 30 maalin rajan ja tämä on tapahtunut viimeksi kaudella 2017-18, kun ruotsalainen iski 69 pistettä 77 peliin.

28-vuotias ruotsalainen kantaa tällä hetkellä sopimusta, jonka arvo on 3,79 miljoonaa yhdysvaltain dollaria tästä kaudesta. Rakell on siis helposti kaupattavissa, sillä palkka ei tule tuottamaan ongelmia hänet hankkivalle joukkueelle, kun se on vielä halkaistavissa.

Hinta-laatusuhteeltaan Rakell on yksi NHL:n markkinoiden parhaimmista pelaajista. Halpa sopimus taitavalla hyökkääjällä, joka voi pelata käytännössä jokaisessa kolmessa kärkikentässä ja toteuttaa paikan saadessaan. Kaikilla Stanley Cupia tavoittelevilla NHL-joukkueilla on palkkakatossa ahdasta, joten halvan sopimuksen ympärillä saattaa nousta kovakin kilpailu.

Oletettavaa on, että Ducks saa ruotsalaisesta hänet kaupatessaan ainakin ykköskierroksen varausvuoron ensi kesän NHL:n varaustilaisuuteen, lupaavan pelaajan ja jonkin toisen varausvuoron 1-3. varauskierrokselta joko kesän 2022 tai 2023 NHL:n varaustilaisuuteen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL