Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Ruotsalaishyökkääjä kurmuutti sarjajumboa Liigassa

Petter Emanuelsson, Kärpät, Vesa Pöppönen kuvaaja
AOP - Vesa Pöppönen

Tiistaisella Liiga-kierroksella nähtiin hyvin mielenkiintoisia tuloksia, kun kaksi ottelua repesi aivan täysin ja kahdessa pelissä väännettiin pisteistä tosissaan. Oulun Kärpät ja Vaasan Sport juhlivat kierroksella murskavoittoja.

Liiga-kierroksella nähtiin kaksi murskavoittoa ja niistä vastasivat Oulun Kärpät sekä Vaasan Sport.

Kärpät kaatoi Jyväskylässä pelatussa ottelussa sarjajumbona olevan JYP:n 6-0 -lukemin. Kärppien voiton takuumies oli kokenut ruotsalaislaituri Petter Emanuelsson, joka naulasi vajaaseen 25 minuuttiin kolme maalia Konstantin Shostakin vartioimaan maaliin. Emanuelssonin ketjukaveri Troy Bourke iski ottelussa tehot 1+3.

Kesken kauden Ruotsista Kärppiin saapunut 30-vuotias ruotsalainen on iskenyt tällä kaudella 41 otteluun tehot 18+14.

Sport kaatoi kotiottelussaan Lappeenrannan SaiPan hurjin 7-1 -lukemin. Sportilta kolmen pisteen iltaa viettivät Olavi Vauhkonen ja Shaun Heshka. Vauhkonen naulasi ottelussa tehot 2+1 ja Heshka antoi kolme maaliin johtanutta syöttöä. Vauhkosen rinnalla ykköskentässä Roope Talaja ja Turo Asplund naulasivat 1+1 tehot.

Ottelussa ensimmäinen puolikas oli äärimmäisen tiukka, mutta toisen erän lopulla reilussa neljässä minuutissa kotijoukkue iski neljä maalia katkaisten SaiPan selkärangan.

Hämeessä ja Pirkanmaalla tiukempaa

Tampereella pelattiin isoista pisteistä, kun sarja kärkijoukkueisiin kuuluva Ilves sai vieraakseen suorasta pudotuspelipaikasta taistelevan Turun Palloseuran. TPS oli tiistain taistossa vahvempi 3-0 -lukemin, kun Markus Nurmi iski voittomaalin vieraille vain reilut neljä minuuttia ennen kolmannen erän loppua. Juuso Pärssinen ja Topias Haapanen naulasivat tyhjiin 2-0 sekä 3-0 -osumat. Andrey Kareyev nappasi 23 torjuntaa nollapeliinsä.

Hämeenlinnassa KalPa käänsi kolmannessa erässä 2-1 -tappioaseman 4-2 -voitoksi HPK:sta. KalPan haaveet pudotuspeleistä pitivät elossa Matti Järvinen, Jaakko Rissanen, Kasper Puutio ja Sami Tavernier osumillaan. Eero Kilpeläinen torjui 20 laukausta vieraiden maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga