Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liiga-viikko isoilla otteluilla käyntiin – Tampereella varsinainen herkkupala

TPS pelaajat juhlii maalia.
AOP

Jääkiekon Liigassa alkaa olympialaisten jälkeen viimeinen puristus kohti pudotuspelejä, kun viikko käynnistyy neljän ottelun kierroksella. Alunperin maanantaina piti pelata Lukon ja Pelicansin välinen ottelu, mutta tämä siirtyi hamaan tulevaisuuteen.

Tiistain Liiga-kierroksella on luvassa neljä ottelua. Neljästä ottelusta ehdottomasti mielenkiintoisin käydään Tampereella, kun sarjassa kärkipäähän noussut Ilves saa vastaansa viime viikkoina piristyneen Turun Palloseuran.

Ilves on sarjassa kolmantena neljä pistettä sarjakärki Mikkelin Jukureita perässä, mutta viisi peliä vähemmän pelanneena. TPS on noussut viime viikkojen vahvojen otteiden turvin jälleen kiinni suoraan pudotuspelipaikkaan. Viimeisestä seitsemästä kamppailusta joukkue on voittanut kuusi ja kaksi viimeisintä jatkoajan jälkeen.

Tällä kaudella joukkueet ovat toistaiseksi kohdanneet toisensa kolmesti ja aina ottelut ovat päättyneet vierasvoittoihin.

HPK taistelee kotiedusta, KalPa pudotuspeleistä

Päivän kolmessa muussa ottelussa panokset ovat myös hyvinkin selvillä. Hämeenlinnassa HPK saa vieraakseen KalPan. HPK onsarjassa viidentenä vain kaksi pistettä neljättä sijaa hallussaan pitävää HIFK:ta perässä pelin vähemmän pelanneena. Kalpa on sarjassa 11. tällä hetkellä ja piste-ero kymmenentenä olevaan Lahden Pelicansiin on kaksi pistettä. Kuopiolaisilla on myös peli vähemmän pelattuna.

Jyväskylässä JYP pyrkii katkaisemaan tappioputkensa Kärppien kustannuksella, joka on hävinnyt kaksi peliä putkeen KalPalle. Vaasassa Sport sekä SaiPa mittelevät paremmuudesta jo toiveensa pudotuspeleistä menettäneenä.

Tiistain Liiga-kierros kello 18.30 alkaen

Ilves vs. TPS
JYP vs. Kärpät
HPK vs. KalPa
Sport vs. SaiPa

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga