Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Liiga

Länsi-Suomen mahtiseura hankki nuoren hyökkääjän – ”Rakastan maalin tekemistä”

Lukko CHL:ssä.
AOP

Jääkiekon Liigassa hallitseva Suomen mestari Rauman Lukko vahvisti hyökkäystään hankkimalla latvialaisen hyökkääjä Janis Svanenbergsin riveihinsä. Svanenbergs on kiekkoillut tähän asti urallaan Dinamo Riian riveissä KHL:ssä.

Rauman Lukko tiedotti tiistaina tehneensä 1+1 -vuotisen sopimuksen latvialaishyökkääjä Janis Svanenbergsin kanssa. Latvialainen 20-vuotias hyökkääjä on pelannut kahden viimeisen kauden aikana KHL:ssä Dinamo Riian riveissä ja MHL:ssä edustaen HK Rigaa. MHL on Venäjän junioriliiga, jossa myös latvialaisjoukkue on osallisena.

Dinamo Riian riveissä isokokoinen hyökkääjä on urallaan tehnyt 65 peliin 11 tehopistettä. Tällä kaudella Svanenbergs on vasta päässyt paremmin KHL-vauhtiin mukaan, kun edellinen kausi heikossa Dinamon joukkueessa oli vasta totuttelua.

Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt luonnehtii seuran nettisivuilla nuorukaista ”Lukon näköiseksi pelaajaksi”: taitoa, innokkuutta ja potentiaalia piisaa.

– Svanenbergs on hyvän kokoinen, nuori pelaaja, joka liikkuu kokoisekseen hyvin ja jolla on terävä laukaus. Tietenkin, kun puhutaan näin nuoresta pelaajasta, voimatasot eivät ole ihan tapissaan, mutta hän pärjää kamppailupeleissäkin ihan hyvin. Janis on sikäli meille tärkeä pelaaja, että pystyy pelaamaan sekä sentteriä että laitaa, molemmat roolit käyvät hänelle, Sahlstedt sanoo.

Itse hyökkääjä odottaa innolla pelejä Suomessa, vaikka Liiga onkin vielä tuntematon sarja nuorukaiselle.

– En tiedä paljoakaan Liigasta, mutta tässä sarjassa täytyy tehdä paljon töitä. Jokainen joukkue tähtää vain ja ainoastaan voittoon, joten helppoja pelejä ei ole luvassa. Lukko on kuitenkin hallitseva mestari, jolla on korkeat odotukset tälle kaudelle, joten haluankin auttaa omalta osaltani joukkuetta niin paljon kuin pystyn. Tykkään ampua paljon ja rakastan maalin tekemistä. Mielestäni se on paras tunne maailmassa voittamisen jälkeen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga