Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

TPS murskasi HIFK:n – jo toinen voitto viikon sisään

TPS juhlii kotivoittoa.
AOP

Liigassa tarjoiltiin neljän ottelun kierros lauantaina ja suurimmasta yllätyksestä vastasi sarjaa syksyllä johtanut Turun Palloseura, joka kaatoi Helsingin IFK:n Turussa pelatussa ottelussa. Hämeenlinnan Pallokerho oli lauantain kierroksen ainut vierasvoiton ottanut joukkue.

Turun Palloseura palasi ikävän KooKoo-tappion jälkeen jälleen voittojen tielle Liigassa, kun Jussi Ahokkaan valmentama ryhmä otti komean 4-0 -kotivoiton Helsingin IFK:sta. Voitto oli TPS:lle viikon toinen HIFK:sta, sillä joukkueet kohtasivat alkuviikosta toisensa Helsingissä ja tuolloin Palloseura oli 4-2 -lukemin vahvempi.

Lauantain ottelussa TPS karkasi ennen ottelun puoliväliä 3-0 -johtoon Juhani Jasun, Mitch Hultsin ja Mikael Pyyhtiä maaleilla. Isokokoinen lupaava laitahyökkääjä Eetu Liukas iski taululle 4-0 -loppulukemat tyhjään maaliin ajassa 59.59. Liukas ja Jasu iskivät ottelussa tehot 1+1 mieheen ja Andrey Kareyev oli kotijoukkueen maalilla mies paikallaan torjuen 32 laukausta.

Voiton myötä TPS nousi sarjassa kahdeksanneksi 69 pisteeseen. Ero suoraa pudotuspelipaikkaa pitäviin Oulun Kärppiin on vain kuusi pistettä ja TPS:llä on kaksi ottelua vähemmän pelattuna. HIFK on sarjassa lauantain tappionkin jälkeen neljäs 77 pisteellä. Ero sarjakärjessä olevaan Tampereen Ilvekseen on yhdeksän pistettä.

HIFK:lla viime viikot ovat olleet vaikeita, sillä edellisestä kuudesta pelistä joukkue on hävinnyt viisi. Ainut voitto on torstailta, kun Ville Peltosen valmentama joukkue kaatoi Porin Ässät kotonaan 4-2 -lukemin. Ensi viikolla HIFK pelaa kolme ottelua kohdaten Mikkelin Jukurit Helsingissä ja HPK:n sekä Rauman Lukon vieraissa.

Liiga-kierroksen tulokset

Jukurit vs. Kookoo 5-2
Kärpät vs. SaiPa 3-2 vl.
Ässät vs. HPK 2-3
TPS vs. HIFK 4-0

Sunnuntain Liiga-ottelu

17.00 TPS vs. Pelicans

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga