Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

Edmonton Oilers uuteen valmennukseen – ”En edes ajatellut Mike Babcockin palkkaamista”

Mike Smith jatkaa Oilersin maalilla.
AOP

Edmonton Oilersin GM Ken Holland teki odotetun ratkaisun muutama viikko odotettua myöhemmin, kun Oilersin manageri antoi potkut luottovalmentajalleen Dave Tippettille. Oilersin uusi valmentaja on yllätysnimi.

Edmonton Oilers antoi torstaina potkut kokeneelle päävalmentaja Dave Tippettille, jonka alaisuudessa Oilers on pelannut vahvan alkukauden äärimmäisen heikosti. Oilers on tällä kaudella pelannut 44 ottelua ja voittanut näistä 23. Joukkueella on koossa 49 pistettä ja Oilers pitää Tyynenmeren divisioonassa viidettä sijaa hallussaan. Matkaa tällä hetkellä suoraan pudotuspelipaikkaan on kuusi pistettä. Kolmatta sijaa pitää tällä hetkellä hallussaan Anaheim Ducks neljä peliä enemmän pelanneena 55 pisteellä.

Tippett palkattiin Oilersin valmentajaksi kaudeksi 2019-20. Tippett kerkesi siis valmentamaan Oilersia vain reilun kahden kauden ajan. Pelien määrässä normaalia vähemmän, sillä kaksi ensimmäistä kautta olivat koronaviruspandemian takia merkittävästi normaalia lyhyempiä ja tämänkin 82 ottelun kausi jäi kesken.

Uudeksi päävalmentajaksi GM Ken Holland palkkasi Oilersin organisaatiossa aina kaudesta 2015-16 alkaen olleen Jay Woodcroftin. 45-vuotias valmentaja on viimeisen neljän kauden ajan valmentanut AHL:n yhteistyöseura Bakersfield Condorsia. Woodcroft on Hollandille tuttu mies jo Detroit Red Wingsistä, kun kausina 2005-08 Torontosta kotoisin oleva valmentaja toimi joukkueen videovalmentajana.

– Jos joukkue ei ole tarpeeksi hyvä, niin syy on minun. Olen rakentanut tämän joukkueen. Vaihdan valmentajaa, koska haluan katsoa voisiko se auttaa. Nyt seurataan tilannetta ja katsotaan mitä tapahtuu, kommentoi Holland.

Oilersin ympärillä pyöri erilaisia huhuja mahdollisista valmentajista. Esiin nousi myös kovaa mainetta Red Wingsin riveissä ja Hollandin alaisuudessa niittänyt Mike Babcock, joka sai pari kautta sitten potkut Toronto Maple Leafsin peräsimestä.

– En edes ajatellut Babcockin palkkaamista. Ajatukseni oli tehdä Tippettin kanssa jatkosopimus, jos kausi olisi mennyt hyvin, kertoi Holland.

Oilersin vahvuudet ovat hyökkäyspelissä, mutta joukkueen pitää parantaa puolustuspelaamistaan.

– Meidän on parannettava puolustamista. Edellisessä ottelussa esimerkiksi Mike Smith piti meidät täysin mukana pelissä, kertoi Holland.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL