Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tampa Bay Lightning jatkosopimukseen päävalmentajan kanssa

Jon Cooper ja Stanley Cup
AOP

Tampa Bay Lightning on tehnyt kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen päävalmentaja Jon Cooperin kanssa. Cooperin uusi sopimus käynnistyy syksyllä 2022.

Kahteen perättäiseen Stanley Cupiin Tampa Bay Lightningin johdattanut Jon Cooper jatkaa seuran palveluksissa vielä seuraavan neljän vuoden ajan. Uusi kolmen vuoden mittainen sopimus käynnistyy kaudesta 2022-23 ja ulottuu aina kesään 2025 asti.

Cooper on toiminut Lightningin päävalmentajana aina vuodesta 2012 alkaen. Cooperin johdattamana Lightning on edennyt kolmesti Stanley Cup -finaaleihin ja voittanut Stanley Cup -mestaruuden kaksi kertaa. Suurin pettymys organisaatiolle oli keväällä 2019 tapahtunut tippuminen Columbus Blue Jacketsille pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella voitoin 4-0, kun joukkue oli ennen tätä voittanut NHL:n runkosarjan ylivoimaisesti.

– Jon on paras mahdollinen henkilö tähän hommaan. Hän loistava valmentaja ja vaikuttava henkilö. Me olemme todella onnekkaita, että Cooper on meidän päävalmentaja, kommentoi kesällä jatkosopimuksen saanut GM Julien BrisBois tuoretta sopimusta.

– On ollut suuri kunnia toimia tämän mahtavan organisaation päävalmentajana yli kahdeksan vuoden ajan. On hienoa päästä jatkamaan työtä tämän materiaalin kanssa, mikä meillä on täällä vireillä, kertoi Cooper organisaation tiedotteessa.

 

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL