Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Sylkykupiksi ajautunut NHL-puolustaja sai Colorado Avalanchelta sopimuksen

Jack Johnson NY Rangersin paidassa.
AOP

Colorado Avalanche on tehnyt todella mielenkiintoisen sopimuksen, kun joukkue allekirjoitti koeajalle harjoitusleirin ajaksi hankitun puolustaja Jack Johnsonin kanssa vuoden mittaisen sopimuksen.

34-vuotias yhdysvaltalaispuolustaja Jack Johnson on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen Colorado Avalanchen kanssa. Indianapoliksesta kotoisin oleva entinen ykköskierroksen kärkivaraus tienaa tulevasta kaudesta 750 tuhatta dollaria.

Johnson on viime kausien aikana toiminut kiertolaisena NHL:ssä. Johnson siirtyi kaudeksi 2018-19 Columbus Blue Jacketsista isolla sopimuksella Pittsburgh Penguinsiin, mutta kahden Penguinsissa vietetyn kauden jälkeen organisaatio osti pelaajan sopimuksen ulos ja puolustaja siirtyi viime kesänä New York Rangersin palveluksiin. Rangersissakaan peli ei toiminut toivotulla tavalla, joten vuoden sopimuksen jälkeen jatkoa ei enää ollut tarjolla.

Avalanche tarjosi kokeneelle puolustajalle näytönpaikkaa omalta harjoitusleiriltään ja Johnson lunasti paikan NHL-kokoonpanosta tekemällä minimisopimuksen. Johnsonia helpottaa toki se, että pelaajalle Penguins maksaa vielä lähes miljoona dollaria kaudessa aina kesään 2026 asti ulososton takia.

Johnson on urallaan pelannut NHL:ssä 950 ottelua ja puolustaja on iskenyt näissä 303 tehopistettä. Teholukema on rajusti pakkasella, eli lukemassa -119.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL