Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Entinen yliopistotähti sopimukseen New Jersey Devilsin kanssa

Jimmy Vesey Devilsin paidassa.
AOP

New Jersey Devils on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen joukkueen harjoitusleirillä koeajalla mukana olleen yhdysvaltalaishyökkääjän kanssa.

28-vuotias Bostonista kotoisin oleva vasemmalta laukova Jimmy Vesey on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen New Jersey Devilsin kanssa. Sopimuksen arvo 800 tuhatta dollaria ensi kaudesta.

Vesey on entinen Nashville Predatorsin varaus NHL:n kesältä 2012. Vesey ei halunnut tehdä sopimusta Predatorsin kanssa, joten hyökkääjästä tuli vapaa agentti ja siirtyi yliopistovuosiensa jälkeen New York Rangersin riveihin vapaana pelaajana kesällä 2016. Kolmen Rangers-vuoden jälkeen hyökkääjä siirtyi Buffalo Sabresiin ja sieltä kaudeksi 2019-20 Toronto Maple Leafsiin viime kaudeksi. Vesey päätyi Leafsista waivers-listan kautta Vancouver Canucksiin.

Canucks ei halunnut kesällä jatkaa hyökkääjän kanssa sopimusta ja Vesey teki koeaikasopimuksen Devilsin kanssa harjoitusleirille, joka lopulta tuotti sopimuksen.

Vesey on urallaan pelannut NHL:ssä 354 ottelua ja näissä on syntynyt 120 tehopistettä. Kahdella viimeisellä yliopistokaudella hyökkääjä takoi Harvardissa 70 otteluun 104 tehopistettä ja tuli todella isoilla odotuksilla  NHL:n porteille, mutta odotusten mukainen läpimurto NHL:n tähtiloistoon hyökkääjältä jäi tekemättä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL